Työpajassa kokoontuvat vaihtamaan ajatuksiaan Pihtiputaalle sijoittuvan lähiruokaterminaalin toiminnasta kiinnostuneet lähiruoan raaka-aineiden toimittajat ja jatkojalostusta harkitsevat, sekä ostajan näkökulman tarjoavat ammattikeittiöidenedustajat. Kyseessä on lähiruokaterminaalin esiselvityksen ensimmäinen kokoontuminen, johon paikalle toivotaan myös mm. terminaalin vetovastuusta kiinnostuneita yrittäjiä ja lähiruoan puolesta puhujia.
Kuulumisia kuluttajien lähiruokakampanjasta Viitasaaren lähitorilta 6.10.
Kuluttajien lähiruokakampanjat saivat jatkoa Viitasaaren lähitorin yhteydessä. Lähiruokaosastolla vieraili noin 350 henkilöä ja maistiaisia meni todella paljon. Yllättävän moni osastolla vierailleista ei ollut aiemmin maistanut oman paikkakunnan tuotteita.
Lähiruoan valtakunnallinen koordinaatiohanke tiedottaa, 40/2017 (6.10.2017)
Lähiruoan valtakunnallisen koordinaatiohankkeen tiedotteessa 40/2017 on tietoa ja vinkkejä lähiruokaan liittyvästä viestinnästä sekä Tuorekasvisten jäljitettävyyden toteutuminen tilalta vähittäiskaupan asiakkaalle -julkaisusta. Lue lisää!
Lähiruokatapaaminen ja Keski-Suomen Keittiömestarit ry:n kokous Jyväskylässä
Keskisuomalaisille elintarviketuottajille ja -jalostajille suunnattu lähiruokatapaaminen ja sen perään Keski-Suomen Keittiömestarit ry:n kokous järjestetään JAMKin pääkampuksella Jyväskylässä maanantaina 9.10.2017 klo 18.00–21.00. Ilmoittautumiset torstaihin 5.10.2017 klo 12.00 mennessä!
Sadonkorjuuilta syyssatoteemalla Konnevedellä
Sadonkorjuuilta syyssatoteemalla järjestetään Konnevedellä tiistaina 3.10.2017 klo 18-20. Tarjolla on tietoa ja työpajoja!