Avainsana: luomu

Jämsä: Luomu/MoMa -infotilaisuus

Asiaa luomutuotannon, maatalousluonnon monimuotoisuuden ja maisemanhoidon sopimuksista ja korvauksista. Toivo-tiedonvälityshanke järjestää Keski-Suomen ELY-keskuksen sekä Kynä- ja LuomuKS-hankkeiden kanssa helmikuussa neljä näihin aiheisiin liittyvää info- ja keskustelutilaisuutta. Tarjolla on tietoiskuja, pienryhmiä sekä henkilökohtaista neuvontaa luomu-, maisema- ja monimuotoisuusklinikoilla.

Opintomatka Luomukeruun mahdollisuudet -seminaariin

LuomuKS‐hanke järjestää opintomatkan Luomufoorumin yhteydessä Lahden Sibeliustalolla  pidettävään Luomukeruun mahdollisuudet –seminaariin. Seminaarin aiheita ovat mm.  luomukeruualueiden sertifiointi ja luomuluonnontuotteiden markkinanäkymät. Metsäalan toimijat  kertovat tilaisuudessa näkemyksiään uudesta elinkeinomahdollisuudesta. Klo 7.00   Lähtö Jyväskylästä Klo 9.30    Seminaari alkaa, ohjelmassa mm. MTK metsävaltuuskunnan pj Mikko Tiirola Ylitarkastaja Sampsa Heinonen, Evira Arctic Birch (mahla), metsänomistaja Thomas Snellman Marjat‐ case Lappi ja Kainuu, toimitusjohtaja Vernu Vasunta, Kiantama Oy Superfood: perustaja Joni Laiho, Puhdistamo Oy klo 15.00  Seminaari päättyy n. klo 17.30 Takaisin Jyväskylässä   Matkan hinta on 20 €/hlö (alv 0%). Seminaarin tarkempi ohjelma: http://proluomu.fi/hankkeet/koordinaatiohanke‐2015‐2017/luomukeruunmahdollisuudet‐seminaari/   Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 26.1.2018 mennessä: Marianne Niinikoski marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai 040 183 7085   Opintomatkan järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Pro Agria Keski‐Suomen ja Luken yhteinen Luomuliiketoiminnan  kehittäminen Keski‐Suomessa ‐koulutushanke (Luomuks). Hanke saa rahoitusta Keski‐Suomen ELY‐keskukselta Euroopan  maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Reseptiikkakurssi luomunaudan- ja luomusiipikarjanlihalle

Luomunaudan‐ ja luomusiipikarjanliha –reseptiikalla lisäarvoa lihatuotteiden tilamyyntiin. Reseptiikka on myynnin ja tuotekehityksen lisäväline ja tässä kaksipäiväisessä koulutuksessa suunnitellaan ja testataan miten luomunaudanlihan ja –siipikarjanlihan markkinoinnissa ja myynnissä voisi hyödyntää myös […]

LuomuKS-hankkeen viljaryhmä – luomun satotasot nousuun

Tule mukaan LuomuKS-hankkeen viljaryhmään. Ryhmässä jaetaan viljanviljelyn onnistumisia, opitaan toisilta ja kuullaan asiantuntijoiden vinkkejä satotason nostamiseen sekä tutkitaan kannattavuutta ja markkinoita. Ensimmäinen kokoontuminen 16.1.2017, klo 12 – 15, Maatalolla, Kauppakatu […]

LuomuKS-hankkeen kotieläintuotantoa harkitsevien ryhmä

LuomuKS-hankkeen kotieläintuotantoa harkitsevien ryhmä on tarkoitettu luomutiloille, joiden pellot ovat luomussa, mutta eläintuotanto ei. Ryhmässä pohditaan kotieläintuotannon siirtämistä luomuun ensimmäisen sitoumuskauden loppuessa. (Huom! ei korvaa luomusitoumuksen vaatimaa koulutusta) etäosallistumismahdollisuus, osa […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös