Kuluttajaa kuunnellen -vuosiseminaarin järjestetään keskiviikkona 8.12. klo 10 – 15.30 hybriditoteutuksena. Seminaarin järjestävät valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke ja TEM Toimialapalvelut, ja se on tarkoitettu elintarvikealan ja ruokasektorin yrittäjille, kouluttajille, kehittäjille ja rahoittajille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.
Erikoiskasvituotteiden jatkojalostus ja vienti on tulevaisuutta -webinaari
FutureCrops – Tietoja ja elämyksiä kysynnän ja liiketoiminnan tueksi -hanke järjestää talven 2020–2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään pellon erikoiskasvien eri ulottuvuuksia. Suomi tarvitsee uutta kestävää tuotantoa ja liiketoimintaa. Erikoiskasvien viljely […]
Luomusta kilpailuvaltti! -webinaari
Miten voi hyödyntää luomun käyttöä ravitsemispalveluiden markkinoinnissa? Ovatko asiakkaat kiinnostuneita luomusta? KURVI-hankkeen Luomusta kilpailuvaltti! -webinaarissa kerrotaan luomuviestinnästä ja asiakkaiden kiinnostuksesta luomuun. Tilaisuudessa esitellään Luomua ravintola -palvelu ja kuullaan mitä yrittäjä hyötyy […]
Ammattikeittiöt: onnistumisia ja haasteita – tahto ja asenne kuntoon (Luomupäivät)
Osana Luomupäiviä järjestettävässä tilaisuudessa perehdytään luomuelintarvikkeiden hankintaan ammattikeittiöissä niin luomuyrittäjän kuin ostajan näkökulmasta. Tilaisuus toteutetaan verkossa keskiviikkona 4.11. klo 9 – 12.30.
Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlat -opintomatka 18. – 21.9.2019
Syksy on ihanaa aikaa Ahvenanmaalla. Sadonkorjuujuhlat, yksi syksyn kohokohdista, on paikallisen ruokakulttuurin moottori ja sykkivä sydän. Lähde mukaan tutustumaan ja oppimaan Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlista sekä maatilojen ja yritysten arjesta ja miljööstä. […]