Luomumuistiinpanot-koulutuksessa kuulet tiivistetysti, mitä muistiinpanoja ja dokumentteja luomuvalvonnassa vaaditaan. Aika: 9.1.2019 klo 11.30-15.30 Paikka: Lemettilän tila, Petäjävesi (Siltatie 23, 41900 Petäjävesi) Ohjelma: 11.30-13.00 Kasvintuotannon muistiinpanot 13.00-13.30 Muistiinpano-sovellusohjelman esittely, Anssi Hänninen Kahvitauko […]
Luomusiementuotanto-pienryhmä PERUTTU
Luomusiementuotantokoulutuksessa käydään läpi eri kasvien siemenviljelyn suunnittelua, luomuviljelytekniikkaa, rikkakasvitorjuntaa ja puintia. Koulutuspaikka: ProAgria Keski-Suomi (Kauppakatu 19 A, Jyväskylä), mahdollisuus osallistua myös etänä. Aika: klo 12-15.30 Alustava ohjelma: ke 14.11. Siemenviljelyn […]
Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 5
Myynti ja markkinointi Yrttien myynnin kanavia ja tapoja kotimaassa Kokemuksia yrttien viljelyn koneellistamisesta Nokkonen, pyöreälehtikihokki Yritysesittely Kurssipaikkana Kristillinen opisto, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta! Kurssin vetäjänä Marjo […]
Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 4
Sadonkorjuu Yrttien sadonkorjuu ja -käsittely, ml. kuivaus Koneita ja laitteita sadonkäsittelyyn Mikä toiminta on alkutuotantoa ja mikä tarvitsee elintarvikehuoneiston? Saksankirveli, ruohosipuli, oregano, sitruunamelissa, iisoppi ja tuoksuampiaisyrtti Yritysesittely Kurssipaikkana Kristillinen opisto, Sulkulantie […]
Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 3
Ravinteet ja niiden merkitys Mistä ravinteita yrteille? Väinönputki, liperi, keltakatkero, ruusujuuri, amerikanginsengjuuri, kamomilla, kehäkukka, etelänarnikki, päivänhatut Yritysesittely, Hoikan Herkku Kurssipaikkana Kristillinen opisto, päärakennus kabinetti, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös […]