Syksy on ihanaa aikaa Ahvenanmaalla. Sadonkorjuujuhlat, yksi syksyn kohokohdista, on paikallisen ruokakulttuurin moottori ja sykkivä sydän. Lähde mukaan tutustumaan ja oppimaan Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlista sekä maatilojen ja yritysten arjesta ja miljööstä. […]
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä
Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]
Ajankohtaista LuomuKS-hankkeessa – Lähde kehittämään yhdessä keskisuomalaisia luomuarvoketjuja!
Tähän mennessä LuomuKS-hankkeen tilaisuuksiin on osallistunut yli 130 ihmistä ja koulutustunteja on kerääntynyt yhteensä melkein 1700. Uusimpina ryhminä syksyllä alkoivat luomunaudanlihantuotanto, luomusiipikarjantuotanto, luomuviljatuotannon ja luomunurmituotannon pienryhmät. Lue lisää hankkeen ajankohtaisista asioista!