Ravinteet ja niiden merkitys Mistä ravinteita yrteille? Väinönputki, liperi, keltakatkero, ruusujuuri, amerikanginsengjuuri, kamomilla, kehäkukka, etelänarnikki, päivänhatut Yritysesittely, Hoikan Herkku Kurssipaikkana Kristillinen opisto, päärakennus kabinetti, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös […]
Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 2
Viljelytekniikka Yrttien taimikasvatus, siementen kylmäkäsittely, kylvö Taimikasvatuksessa ja kylvössä käytettäviä koneita ja laitteita Rikkakasvien torjuminen kasvukaudella luonnonmukaisesti, ml. koneet ja laitteet Piparminttu ja muut mintut, ranskalainen ja venäläinen rakuuna, salvia, […]
Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 1
Katsaus yrttiviljelyn toimintaympäristöön Yrttiviljelyn tilanne Suomessa ja Euroopassa Yrttien menekki koti- ja ulkomaan markkinoilla Avomaan viljelyyn soveltuvia yrttejä Viljelmän perustamistoimet: peruskunnostus, viljelykierto Tilli, persilja ja maustekirveli Yritysesittely Kurssipaikkana ProAgria Keski-Suomi, […]
Tuotteiden tarina, palkittuja luomutuotteita – Vipua viljelyyn -webinaari osa 7
Millaisia ovat tarinat palkittujen luomutuotteiden takana? Kuinka menestyksekkäästi markkinoille? Luento järjestetään Jyväskylässä JAMKin Lutakon kampuksella (Piippukatu 2), tilassa Koivuluokka, D505. Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. […]
Sienijuurien merkitys viljelyssä – Vipua viljelyyn -webinaari osa 6
Kalle Hoppula (Luke) kertoo sienijuurien merkityksestä viljelyssä. Luento järjestetään Saarijärvellä Biotalousinstituutissa (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala), luokassa 118. Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat […]