Ohjelmassa: Karitsointiajan valvontatyöstä paras hyöty Karitsointiapu Imetysajan ruokintaryhmät, uuhien ja karitsoiden yhteispeli Parhaat lähtötelineet laitumelle Asiantuntijana ell Johanna Rautiainen, Lammasmaailma Ilmoittautumiset 6.2.2019 mennessä marianne.niinikoski(at)jamki.fi tai 040-183 7085
Lammasteema: Tiineiden uuhien terveys ja ruokinta
Ohjelmassa: Keskitiineiden uuhien terveydenhuolto Lopputiineiden uuhien terveydenhuolto Luomunäkökulma ruokintaan Asiantuntijana ell Johanna Rautiainen, Lammasmaailma Ilmoittautumiset 9.1.2019 mennessä marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai 040-183 7085
Luomulammastuotannon pienryhmä
Pienryhmän aiheita voivat olla esimerkiksi luomulampaan ruokinta ja ruokinnan suunnittelu, luomurehuntuotanto ja laidunnus, tilojen välinen yhteistyö, luomutuotannon olosuhdevaatimukset, lihan suoramyynti ja jatkojalostus sekä lampaan terveys. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. […]
Uudenmaan luomu -opintomatka
Lähde tutustumaan Uudenmaan alueen luomukartanoihin ja –tiloihin. Kuulemme matkalla Palopuron symbioosista, energian tuottamisesta tiloilla ja luomuviljelystä, tutustumme mm. luomulammas- ja luomunautatiloihin. Pääsemme näkemään erilaisia tilamyymälöitä sekä maistelemaan Malmgårdin tilan oluita. […]
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä
Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]