Avainsana: Luomulammas

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä

Lähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla. Koulutus […]

Opintomatka Räpin koetilalle

Matkalla näemme, miten osittainen siirtyminen luomuun on onnistunut, mitä kuuluu luomuvihannes ja ‐ lammasalalle sekä nähdään erilaisia lisäpalveluja liitettynä luomutilan toimintaan. Klo 7.00 Lähtö Jyväskylästä (tauko matkalla) Klo 10.30 Räpin […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös