Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]
Opintomatka luomunautatiloille
Matkalla näemme kaksi erilaista luomunautatilaa, mielenkiintoisen tilojen yhteistyökuvion ja miten oma tilamyymälä toimii lihan suoramyynnissä. *Klo 8.15 Lähtö Saarijärveltä (K‐Supermarket Mintun parkkipaikka) *Klo 8.45 ABC Hirvaskangas *Mintti ja Timo Lindsberg, […]
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä
Lähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla. Koulutus […]