Miten voi hyödyntää luomun käyttöä ravitsemispalveluiden markkinoinnissa? Ovatko asiakkaat kiinnostuneita luomusta? KURVI-hankkeen Luomusta kilpailuvaltti! -webinaarissa kerrotaan luomuviestinnästä ja asiakkaiden kiinnostuksesta luomuun. Tilaisuudessa esitellään Luomua ravintola -palvelu ja kuullaan mitä yrittäjä hyötyy […]
Valtakunnalliset Luomupäivät Jyväskylässä 6.–7.11.2019
Luomupäivien 2019 ohjelma on nyt julkaistu tapahtuman verkkosivuilla ja ilmoittautuminen alkanut. 6.–7.11. Jyväskylässä järjestettävän tapahtuman avaa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Tapahtuman pääpuhuja, Joel Williams (UK) avaa kuulijoille maaperäeliöiden merkitystä […]
Meillä on vientiä! – kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä: Työpaja ja opintomatka Keski-Suomeen
Minkälaisia kokemuksia ja tuloksia elintarvikealan yrittäjät ovat saaneet Internationale Grüne Woche –messuilta? Mitä mahdollisuuksia kansainväliset markkinat antavat ja miten ekologisuus osoitetaan suomalaisen ruoan yhtenä menestystekijänä? Tervetuloa vierailemaan aktiivisissa yrityksissämme, kuulemaan, […]
Vientityöpaja 5: Verkostot vauhdittajana kasvussa ja kansainvälistymisessä
Tervetuloa oppimaan verkostojen merkityksestä liiketoiminnalle ja samalla pohtimaan, ovatko omat verkostosi kattavat tai hyödynnätkö niitä riittävästi liiketoimintasi kasvussa ja kannattavuudessa. Tiedätkö, mitä palveluita Team Finland -verkostosta saat kansainvälistymiseen? Kouluttajina toimivat […]
Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu
Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja […]