Tervetuloa perehtymään elintarvikeviennin viranomaisvaatimuksiin Jyväskylässä ma 22.10. Kun elintarvikevientiin liittyvät säännöt ja sopimukset kansainvälisillä markkinoilla ovat pohdituttaneet tai kiinnostavat, niin nyt on tietoa tarjolla. Työpajassamme Eviran ja Tullin asiantuntijat käsittelevät EUn […]
Uudenmaan luomu -opintomatka
Lähde tutustumaan Uudenmaan alueen luomukartanoihin ja –tiloihin. Kuulemme matkalla Palopuron symbioosista, energian tuottamisesta tiloilla ja luomuviljelystä, tutustumme mm. luomulammas- ja luomunautatiloihin. Pääsemme näkemään erilaisia tilamyymälöitä sekä maistelemaan Malmgårdin tilan oluita. […]
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä
Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]
PERUTTU! Luomuviljan tie markkinoille -pienryhmä
Ryhmän aiheita ovat esimerkiksi kysynnän trendit, sopivat markkinointiratkaisut, jatkojalostus, pakkaaminen, logistiikka ja kannattavuus. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus Jyväskylässä (paikka tarkentuu myöhemmin) 5.3.2018 klo 13‐16. Koulutus on 15 x […]
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä
Lähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla. Koulutus […]