Avainsana: luomunaudanlihantuotanto

Uudenmaan luomu -opintomatka

Lähde tutustumaan Uudenmaan alueen luomukartanoihin ja –tiloihin. Kuulemme matkalla Palopuron symbioosista, energian tuottamisesta tiloilla ja luomuviljelystä, tutustumme mm. luomulammas- ja luomunautatiloihin. Pääsemme näkemään erilaisia tilamyymälöitä sekä maistelemaan Malmgårdin tilan oluita. […]

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä

Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]

Opintomatka luomunautatiloille

Matkalla näemme kaksi erilaista luomunautatilaa, mielenkiintoisen tilojen yhteistyökuvion ja miten oma tilamyymälä toimii lihan suoramyynnissä. *Klo 8.15 Lähtö Saarijärveltä (K‐Supermarket Mintun parkkipaikka) *Klo 8.45 ABC Hirvaskangas *Mintti ja Timo Lindsberg, […]

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä

Lähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla. Koulutus […]

Luomunurmipienryhmä

Pienryhmässä perehdytään luomunurmen viljelyyn sekä rehunurmen että laitumien näkökulmasta ja etsitään keinoja satotasojen parantamiseen. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. lannoitus, siemenseokset, rikkakasvit, maan rakenteen vaikutus nurmiin ja kannattavuus. Osallistujien toiveet huomioidaan […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös