Luomuelintarvikepäivää vietetään keskiviikkona 5.10. Ravintola Töölössä (Runeberginkatu 14-16, Helsinki).
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä
Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]
Reseptiikkakurssi luomunaudan- ja luomusiipikarjanlihalle
Luomunaudan‐ ja luomusiipikarjanliha –reseptiikalla lisäarvoa lihatuotteiden tilamyyntiin. Reseptiikka on myynnin ja tuotekehityksen lisäväline ja tässä kaksipäiväisessä koulutuksessa suunnitellaan ja testataan miten luomunaudanlihan ja –siipikarjanlihan markkinoinnissa ja myynnissä voisi hyödyntää myös […]