Miten luomu raaka-aineiden käytöstä voi kertoa ruokapalvelun asiakkaille? Entä miksi siitä kannattaa kertoa? Tervetuloa mukaan Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen järjestämään verkkotilaisuuteen maanantaina 8.5. klo 14 – 15.
Luomuelintarvikepäivä
Luomuelintarvikepäivää vietetään keskiviikkona 5.10. Ravintola Töölössä (Runeberginkatu 14-16, Helsinki).
Luomuelintarvikepäivä 2021
Luomuelintarvikepäivä järjestetään keskiviikkona 27.10. klo 9.30 – 15.30 virtuaalitapahtumana. Ilmoittaudu mukaan nyt!
Pellonpiennarpäivä luomumansikan havaintopellolla
LuomuKS-hankkeen luomumansikan havaintopellon pellonpiennarpäivä ke 7.8.2019 klo 12-15.30 Multialla. Ohjelmassa mm. Luomumansikan talous, Jaana Auer, Niemijärven tila Perusteita mansikan kastelusta ja kastelun taloudesta, Mirja Tiihonen, puutarhatuotannon asiantuntija, ProAgria Etelä-Savo Muistilista […]
Valtakunnalliset Luomupäivät Jyväskylässä 6.–7.11.2019
Luomupäivien 2019 ohjelma on nyt julkaistu tapahtuman verkkosivuilla ja ilmoittautuminen alkanut. 6.–7.11. Jyväskylässä järjestettävän tapahtuman avaa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Tapahtuman pääpuhuja, Joel Williams (UK) avaa kuulijoille maaperäeliöiden merkitystä […]