Osana Luomupäiviä järjestettävässä tilaisuudessa perehdytään luomuelintarvikkeiden hankintaan ammattikeittiöissä niin luomuyrittäjän kuin ostajan näkökulmasta. Tilaisuus toteutetaan verkossa keskiviikkona 4.11. klo 9 – 12.30.
Valtakunnalliset Luomupäivät Jyväskylässä 6.–7.11.2019
Luomupäivien 2019 ohjelma on nyt julkaistu tapahtuman verkkosivuilla ja ilmoittautuminen alkanut. 6.–7.11. Jyväskylässä järjestettävän tapahtuman avaa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Tapahtuman pääpuhuja, Joel Williams (UK) avaa kuulijoille maaperäeliöiden merkitystä […]
Luomutuotannon uudet tuulet: kasvinsuojelu, maan kasvukunto, lannoitteet
Tunnetko luomutuotantopanostoimittajat ja luomutuotannon uudet tuulet? Mitä on tällä hetkellä tarjolla ja miten niitä kannattaa hyödyntää? Tilaisuus järjestetään Luentotila Oppio, Ravintola Priimus, JAO (Taulumäentie 45, 40520 Jyväskylä). 9.30 Tilaisuus […]
Luomunurmipienryhmä
Pienryhmässä perehdytään luomunurmen viljelyyn sekä rehunurmen että laitumien näkökulmasta ja etsitään keinoja satotasojen parantamiseen. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. lannoitus, siemenseokset, rikkakasvit, maan rakenteen vaikutus nurmiin ja kannattavuus. Osallistujien toiveet huomioidaan […]
Luomunaudanlihantuotannon pienryhmäkoulutus
Lähde mukaan kehittämään tilasi luomunaudanlihantuotantoa Pienryhmässä perehdytään luomunaudan ruokintaan ja ruokinnan suunnitteluun juuri ilmestyneiden uusien ruokintasuositusten mukaan. Lisäksi paneudutaan luomurehuntuotantoon, tilojen väliseen yhteistyöhön sekä luomutuotannon olosuhdevaatimuksiin. Osallistujien toiveet huomioidaan […]