Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille. Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys. Ohjelma: Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso […]
Pakurin mahdollisuudet etätilaisuus
Pakurin mahdollisuudet -etätilaisuus Asiaa pakurin ominaisuuksista, käytöstä, kasvatuksesta, tuotteista ja markkinoista. Ohjelma: Pakurista terveyttä ja tuloja, Hannu Piispanen Pro pakuri Finland ry Metsänomistajan kokemuksia pakurin viljelystä, Pirjo Luotola Foodinin pakurituotteet, […]
Luonnontuotteista tuotteita Reko-jakoihin etätilaisuus
Tule kuulemaan yrittäjien tuotekehitystarinoita ja kokemuksia Reko-myynnistä! Samalla saat vinkkejä oman tuotteen kehittämiseen. Ohjelma: Reko-toiminnan esittely, Silja Parri Jyväskylän Reko Päijätär, Hannele Laakso Huukon hillot, Terhi Jokinen-Jokela Tuotekehitys, pakkaus ja […]
Lääkeyrtit ja yrttiuutteet -etätilaisuus
Yrttiterapeutti Henriette Kress luennoi lääkeyrttien käytöstä ja yrttiuutteiden valmistuksesta. Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja liittymisohjeet. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen […]
Yrttipoimijakoulutus Jämsässä
Poimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Keruuvälineet Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruuharjoitukset Koulutuksen […]