Oletko maistanut nokkospestoa tai tehnyt poimulehtikasvispyöryköitä? Tiedätkö miltä maistuvat mesiangervopikkuleivät tai miten pihlajanlehtijuomaa tehdään? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa perehdytään villiyrttien käyttöön ruoanvalmistuksessa. Keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja luonnonyrttineuvoja Mirja Pummila jakavat […]
Hiostettavat luonnonyrtit Laukaassa
Tiesitkö, että hiostamalla saat parannettua monen teentapaan nautittavan yrtin makua ja tuoksua? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen järjestämässä tilaisuudessa tutustutaan hiostamiseen sopiviin luonnonyrtteihin, niiden keruuseen ja käyttöön. Harjoitellaan yhdessä hiostamista käytännössä sekä […]
Yrttipoimijakoulutus Pihtiputaalla
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Pihtiputaalla opeteltavina lajeina ovat vuohenputki ja poimulehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruu- ja tunnistusharjoituksia Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet […]
Yrttipoimijakoulutus Kyyjärvellä
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Kyyjärvellä opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja vadelmanlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu- ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat […]
Pakkaussuunnittelu ja pakkausmerkinnät webinaari
Suunnitteletko omien tuotteiden valmistusta? Kaipaavatko pakkauksesi päivitystä? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa käydään läpi mitä on otettava huomioon pakkausta suunniteltaessa. Pakkaussuunnittelu. Millainen on myyvä pakkaus? Annaleena Hakatie Verso Finland Oy. Pakkusmerkinnät. […]