Teetkö lihan suoramyyntiä ja haluaisit vinkkejä asiakkaille jaettavaksi? Mietitkö, mitä laittaisit karitsasta tai lampaasta pääsiäispöytään? Tule kuuntelemaan Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten ruoka- ja kotitalouserityisasiantuntija Asta Asunmaan vinkit, miten kokkaat herkkuja […]
Luomulihasta maukasta itsetehtyä makkaraa – reseptiikalla lisäarvoa lihatuotteiden tilamyyntiin.
Reseptiikka on myynnin ja tuotekehityksen lisäväline ja tässä koulutuksessa suunnitellaan ja testataan miten luomulihan markkinoinnissa ja myynnissä voisi hyödyntää myös itse tehtyä makkaraa ja sen reseptiikkaa. Mitä muuta luomutuotetta voisi […]
Reseptiikkakurssi luomunaudan- ja luomusiipikarjanlihalle
Luomunaudan‐ ja luomusiipikarjanliha –reseptiikalla lisäarvoa lihatuotteiden tilamyyntiin. Reseptiikka on myynnin ja tuotekehityksen lisäväline ja tässä kaksipäiväisessä koulutuksessa suunnitellaan ja testataan miten luomunaudanlihan ja –siipikarjanlihan markkinoinnissa ja myynnissä voisi hyödyntää myös […]