Tervetuloa vauhdittamaan kestävien teknologioiden ja ratkaisujen käyttöönottoa ruokaketjussa ja alkutuotannossa AgriVenture Finland 2023 -tapahtumaan 7. – 8.6.2023 Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalouskampukselle Keski-Suomeen.
Näkymiä ruuantuotannon tulevaisuuteen -koulutuspäivä
Polku 2.0 hanke järjestää Tarvaalassa koulutuspäivän, jossa saat näkemyksen ruokajärjestelmän tulevaisuudesta ja käytännön ratkaisuja ja vinkkejä miten maatiloilla voidaan toteuttaa kestävää ruuantuotantoa.
Ikuinen satokausi – teknologia mullistaa ruokamme -tapahtuma
Elintarvike- ja ruoantuotantoteknologian kehitys on välttämättömyys kasvavan, kaupungistuneen ja ikääntyneen väestön ruokkimiseksi. Ratkaisemmeko uudella teknologialla ruoantuotannon riittävyys, kestävyys- ja kannattavuusongelman? Tule mukaan keskustelemaan ja pohtimaan ruoan tulevaisuutta Ikuinen satokausi – teknologia mullistaa ruokamme -tapahtumaan pe 25.9.2020 klo 11.30–15.00, joko BioPaavoon, Kauppakatu 5, Saarijärvi tai virtuaalisesti myöhemmin ilmoitettavan Zoom-linkin välityksellä.
Kasvikset kiinnostivat kävijöitä lähiruoka- ja ruokakasvatustapahtumassa Saarijärven Biotalouskampuspäivillä 14.-15.9.2018
Lähiruoka- ja ruokakasvatustapahtuma järjestettiin Saarijärvellä Tarvaalassa Biotalouskampuspäivillä 14.-15.9.2018. Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten/Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen osastolla esiteltiin kauden kasviksia, jaettiin lähiruokamateriaalia ja maistatettiin maakunnassa kasvatettuja kyssäkaalia ja kirsikkatomaatteja.