Tule linjaamaan Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuutta kanssamme 17.3. klo 9 – 12. Työpaja on ensimmäinen kahdesta linjauspaperin työstämiseksi järjestettävästä työpajasta. Lisätietoa tulossa pian!
Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun, Pohjois-Pohjanmaa -webinaari
Ruokaketjun toimijoilta edellytetään vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Vastuullinen ruokaketjun yritys toimii taloudellisesti kannattavasti ja panostaa lisäksi mm. ympäristön ja tuotantoeläinten hyvinvointiin, työhyvinvointiin, jäljitettävyyteen ja tuoteturvallisuuteen […]
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpajan 20.2.2018 materiaalit on julkaistu
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja järjestettiin Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella tiistaina 20.2.2018. Päivän materiaalit on nyt julkaistu. Kannattaa tutustua!
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja järjestetään Jyväskylässä tiistaina 20.2.2018 klo 9.00 – 15.30, paikkana JAMKin pääkampus, Kasvosali C119.
Paikallisruoan saatavuuden ja löydettävyyden lisääminen edellyttävät yhteistyötä ruokaketjun joka lenkissä
Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke edisti ruokaketjun yhteistyöverkostojen luomista. Se pureutui erityisesti pk-elintarvikeyritysten näkökulmasta uusien tuotteiden valintaprosessiin Foodservice-tukuissa ja ammattikeittiöissä.