Tervetuloa kertomaan, miten Keski-Suomen alueen tulisi näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Päivitetty strategia julkaistaan kesällä 2024. Kehittämistyöpaja järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 9 – 11 Zoomin välityksellä.
Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? – yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat
Tervetuloa mukaan Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? – yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat -tapahtumaan maanantaina 18.12. klo 12–15. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen (Rajakatu 35) Kasvosalissa. Tapahtumassa julkistetaan Keski-Suomen elintarvike- ja ruokamatkailuyritysten nykytila ja kehittämisnäkymät -haastattelujen tulokset ja pohditaan tulosten merkitystä ruoka-alan toimintaan ja kehitykseen Keski-Suomessa
Yhteistyöhankkeella Keski-Suomen ruokaketjulle näkyvyyttä ja buustia
Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoimassa Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhankkeessa (KEKO2) kehitettiin Keski-Suomen ruokaketjun toimintaa kokonaisuutena toimialarajat ylittäen. Hankkeessa tehtiin uudenlaisia kokeiluja ja avauksia ruokaketjun ja maaseudun toimijoiden aktivoimiseksi. Viestinnällä oli keskeinen […]
Hungry for Finland – Eväitä yhteistyöhön
Hungry for Finlandin tilaisuus järjestetään 20.1. klo 9 – 12 etätoteutuksella. Ilmoittaudu mukaan 18.1. mennessä. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki lähempänä tilaisuutta.
Hungry for Finland! – Ruokamatkailun parhaat 2021 & yhteistyöfoorumi
Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailun 2021 voittajat tullaan julkistamaan torstaina 16.9. klo 9 – 14 järjestettävässä tilaisuudessa Helsingin kaupungintalolla. Tilaisuudessa jaetaan palkinnot vuoden 2021 ruokatamatkailukilpailun voittajille ja kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja paneelikeskusteluja tarjoamaan eväitä ruokamatkailuyhteistyölle. Tilaisuudessa puhumassa ovat mm. maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.