Tule järjestämään tai nauttimaan ainutlaatuisia ruokaelämyksiä Aitojen Makujen Yöhön perjantaina 28.8.2020.
Keski-Suomen matkailu & ruoka – ruokamatkailu – osallistu ja vaikuta -työpaja
Keski-Suomen ruokaan ja matkailuun keskittyvä – maakunnallinen webinaarityöpaja Keski-Suomen matkailu – ruoka – ruokamatkailu – osallistu ja vaikuta järjestetään tiistaina 6.10.2020 klo 8.30-12.00. Tilaisuudessa tuotetaan ruokamatkailun osio Keski-Suomen matkailustrategiaan. Keskisuomalainen elintarvikejalostaja, alkutuottaja, matkailutoimija, kehittäjä, päättäjä ja aiheesta kiinnostunut, tervetuloa mukaan. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu viimeistään 1.10.
Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun -seminaarin ja työpajan 21.5.2019 materiaalit on julkaistu
Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun -seminaari ja työpaja järjestettiin Jyväskylässä 21.5.2019. Tutustu täältä päivän materiaaleihin (esitykset, videot).
Keski-Suomen ruokamatkailu -työpaja III Saarijärvellä
Keski-Suomen ruokamatkailu -työpaja III järjestetään Saarijärvellä Lahjapisteessä keskiviikkona 15.5.2019 klo 10.00–15.00.
Keski-Suomen ruokamatkailu -työpaja II – tuotteistuksesta markkinointiin Petäjävedellä
Keski-Suomen ruokamatkailu -työpaja II – tuotteistuksesta markkinointiin järjestetään Petäjävedellä Maatilamatkailu Kumpusella 25.3. klo 17-20. Kohderyhmää ovat keskisuomalaiset ruokamatkailu-, matkailu-, lähiruoka- ja suoramyyntiyritykset.