Suomalaiset kuluttajat tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan? Nimisuojatuotteet ja ruokamatkailu -seminaari & työpaja järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, Jkl, tila C119) tiistaina 21.5.2019 klo 9.00 – 15.30.
Hungry for Finland -ruokamatkailun tuotteistaminen 13.2.2019 klo 10-16 Mänttä
Lisää tietoa löydät ilmoittautumissivulta.
Aitojen Makujen Yö
Tule nauttimaan ainutlaatuisia ruokaelämyksiä Aitojen Makujen Yöhön! Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran perjantaina 31.8.2018.
Keskisuomalaisia aitoja makuja ja elämyksiä Aitojen Makujen Yössä perjantaina 1.9.
Mieleenpainuvia ruokaelämyksiä on tarjolla ensimmäistä kertaa järjestettävässä Aitojen Makujen Yössä, jonka tapahtumat eri puolella Keski-Suomea kutsuvat herkuttelemaan osallistujia läheltä ja kaukaa perjantaina 1.9. Lisätietoja ja kunkin tapahtuman kellonajat löytävät sivustolta www.aitojenmakujenyo.fi
Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus: Tapahtumaruokailun ABC
Tule hakemaan neuvot ja ruokatapahtuman organisoijan muistilista ajankohtaisesta koulutuksesta!