Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari järjestetään Jyväskylässä Priimuksessa (Gradia) tiistaina 18.9.2018 klo 8.00 – 15.45. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu perjantaihin 14.9. mennessä.
Mistä yritykset löytävät rahoitusta maaseudulla? -webinaari
Mistä yritykset löytävät rahoitusta maaseudulla? -seminaari järjestetään ensi keskiviikkona 29.11.2017 9:30 – 16:00 Helsingissä. Seminaaria on mahdollista seurata myös etänä JAMKin pääkampuksella tilassa C112 (food and wine lab) osoitteessa Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä. Kahvitusten varaamiseksi ilmoittauduthan maanantaihin 27.11. klo 12 mennessä!
Reteet eväät elintarvikevientiin − millä reseptillä ja miten? -seminaari Tampereella
Reteet eväät elintarvikevientiin – millä reseptillä ja miten? -seminaari elintarvikeviennistä kiinnostuneille yrityksille järjestetään Tampereella perjantaina 3.11.2017 klo 9.30−15.30 (Häggman-Sali, Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere). Ilmoittautuminen 20.10. mennessä.
Luonnosta lautaselle -seminaari
Luonnosta lautaselle -seminaarissa kuullaan mm luonnontuotealan yrittäjien kokemuksia sekä Sami Tallbergin vinkkejä villiyrttien hyödyntämiseen.