Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushankkeen (KIKE) järjestämästä Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuskokonaisuudesta saat vinkit, kuinka hyödynnät tarjoilussa ja tapahtumissa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ja street food -trendin. Lue lisää ja ilmoittaudu su 5.3. mennessä.
Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus: Tapahtumaruokailun ABC
Tule hakemaan neuvot ja ruokatapahtuman organisoijan muistilista ajankohtaisesta koulutuksesta!
Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus: Rentoa näppiruokaa paikallisista raaka-aineista
Tule valmistamaan näppiruokaa paikallisista raaka-aineista!
Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus: Suomi 100 suupalat
Hae vinkit koulutuksesta- Suomi 100 -suupalat paikallisista raaka-aineista!