Mikroyrityksen vastuullisuustyö saattaa olla hyvällä mallilla, vaikka yritys ei edes tiedosta toimivansa vastuullisesti. Kun vastuullisuustyöstä osaa viestiä oikein, siitä voi syntyä kilpailuetua ja erottautumistekijä, joka näkyy myös yrityksen tuloksessa. Teksti […]
Vastuullisuus elintarvikealalla -hanketreffit
Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää vastuullisuuteen liittyvän hanketreffitilaisuuden maanantaina 20.3. klo 13-16. Tilaisuus on tarkoitettu ruoka-alan yrittäjille, hanketoteuttajille ja muille asiasta kiinnostuneille.
Järvi-Suomen maaseudun ympäristö- ja ilmasto-ohjelman webinaari: Vastuullista järkiruokaa Järvi-Suomesta.
Tervetuloa Järvi-Suomen maaseudun ympäristö- ja ilmasto-ohjelman webinaariin: Vastuullista järkiruokaa Järvi-Suomesta keskiviikkona 15.12. klo 12-16! Ilmoittaudu mukaan 10.12. mennessä.
Elintarvikepäivä 2021
Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa jälleen sadat alan ammattilaiset ajankohtaisen tiedon pariin. Tänä vuonna tapahtuma tekee historiaa, sillä ensimmäistä kertaa ohjelmaa pääsee seuraamaan verkkotapahtumana tiistaina 18.5. klo 9.30-15.30 Verkkotapahtumassa pystyy sukkuloimaan vaivattomasti eri ohjelmaosioiden välillä ja kuuntelemaan itselle kiinnostavia puheenvuoroja. Osallistujat saavat lisäksi mahdollisuuden katsoa jälkikäteen tallenteena kaikkien asiantuntijoiden puheenvuorot.
Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun, Pohjois-Pohjanmaa -webinaari
Ruokaketjun toimijoilta edellytetään vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Vastuullinen ruokaketjun yritys toimii taloudellisesti kannattavasti ja panostaa lisäksi mm. ympäristön ja tuotantoeläinten hyvinvointiin, työhyvinvointiin, jäljitettävyyteen ja tuoteturvallisuuteen […]