Miten voi hyödyntää luomun käyttöä ravitsemispalveluiden markkinoinnissa? Ovatko asiakkaat kiinnostuneita luomusta? KURVI-hankkeen Luomusta kilpailuvaltti! -webinaarissa kerrotaan luomuviestinnästä ja asiakkaiden kiinnostuksesta luomuun. Tilaisuudessa esitellään Luomua ravintola -palvelu ja kuullaan mitä yrittäjä hyötyy […]
Pakastekuivaus elintarvike- ja luonnontuotetuotannossa -webinaari
Pakastekuivausteknologian kiinnostavuutta ja investointihalukkuutta selvitettiin Itä-Suomessa kesällä 2020. Selvityksestä saatujen rohkaisevien tulosten pohjalta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin webinaari, jossa perehdytään pakastekuivausmenetelmään ja kuullaan mitä mahdollisuuksia menetelmällä voidaan saavuttaa elintarvike- […]
Ravintolan hävikki hyödyksi! -webinaari
Näin myyt tai luovutat ravintolan tai ruokapalveluyksikön hävikkiä Hävikin synnyn ehkäisy on tärkeintä, mutta aina hävikkiä ei voida estää. Euroopan jätteen vähentämisen viikolla järjestettävässä webinaarissa kuulet kokemuksia hävikin myynnistä ja […]
Voimaa verkostoista -webinaari ma 23.11.2020 klo 13-15
työootyöVerkostoissa toimiminen on yksi maaseudun kehittämisen voimavara. Millaista on tuloksekas ja vaikuttava verkostotyö? Miten voimme kehittyä verkostojen rakentajina? Miten viedä pitkään toiminut verkosto seuraavalle tasolle? Webinaarissa esitellään erilaisia verkostoja sekä […]
Kalariihi -webinaari & Lähiruoka-ja hankintatreffit Oulussa 18.9.2020
Kalariihi -webinaarissa kuullaan monipuolinen kalatalous-ja elintarvikealan toimijoiden paneelikeskustelu sekä ideoidaan yhdessä vajaasti hyödynnettyjen kalalajien elintarvikeketjun kehittämistä ja yhteistyötä. Tilaisuus on suunnattu kalastajille, muille kalatalousalan toimijoille, elintarvikealan toimijoille sekä kala-ja elintarvikealan […]