Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamista Keski-Suomessa -webinaarin toinen osa maanantaina 15.2. klo 13 – 15. Webinaarissa työstetään uusia ruokamatkailureittejä ja -yhdistelmätuotteita Keski-Suomeen.
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamista Keski-Suomessa -webinaari, osa 1
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamista Keski-Suomessa -webinaari järjestetään tiistaina 2.2. klo 12 – 15. Webinaarissa kuullaan päivitetystä Suomen Ruokamatkailustarategiasta 2020-2028 ja Ruokamatkailun tuotesuosituksista 2020.
Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä -webinaari
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. Kiinnostuksen kohteena olivat erityisesti pienten […]
Farm Business Management -webinaari 27.1.2021
Farm Business Management -webinaarin toinen osa keskiviikkona 27.1.2021 klo 8.30 – 10.30.
Aiheina maatilayrittäjien menestymisvalmiuksien kehittäminen muuttuvassa ympäristössä neuvonnan ja yritysten avulla.
Farm Business Management -webinaari 20.1.2021
Farm Business Management -webinaarin ensimmäinen osa keskiviikkona 20.1.2021 klo 8.30 – 10.30. Aiheena maatilayritysten talous- ja johtamisosaamisen vahvistaminen tutkimuksen ja koulutuksen avulla.