Elintarvikejalostuksen uudet tuulet – tutustumisretken aikana tutustutaan monipuolisesti paikalliseen elintarvikejalostukseen ja kuullaan muun muassa pakastekuivausinvestoinnista sekä Luken Joensuun elintarvikekehittämiseen liittyvästä toiminnasta.
Lähetään kylille! -koulutuspäivä
Polku 2.0 hanke järjestää Laukaan Vehniällä koulutuspäivän, jossa saat oppia, kuinka rakentaa sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää maaseutua, miten lisätä kyläyhteisön yhteisöllisyyttä sekä miten houkutella toimintaan mukaan uusia potentiaalisia jäseniä ja taata kyläyhteisön elinvoimaisuus myös tulevaisuudessa.
Näkymiä ruuantuotannon tulevaisuuteen -koulutuspäivä
Polku 2.0 hanke järjestää Tarvaalassa koulutuspäivän, jossa saat näkemyksen ruokajärjestelmän tulevaisuudesta ja käytännön ratkaisuja ja vinkkejä miten maatiloilla voidaan toteuttaa kestävää ruuantuotantoa.
Yhteistyöhankkeella Keski-Suomen ruokaketjulle näkyvyyttä ja buustia
Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoimassa Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhankkeessa (KEKO2) kehitettiin Keski-Suomen ruokaketjun toimintaa kokonaisuutena toimialarajat ylittäen. Hankkeessa tehtiin uudenlaisia kokeiluja ja avauksia ruokaketjun ja maaseudun toimijoiden aktivoimiseksi. Viestinnällä oli keskeinen […]
Yhdessä opitaan – kokemuksia yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä, webinaari
Valtakunnallisesta ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyötä on toteutettu muutamissa maakunnissa ”Yhdessä opitaan” -hengessä. Torstaina 27.1. jklo 13 – 14-30 järjestettävässä webinaarissa kuullaan kokemuksia erilaisista toteutuksista niin opiskelijoiden, opettajien, yrittäjien kuin kehittäjän näkökulmasta.