Metsäinen menu -yritysryhmähanke

Metsäinen menu yritysryhmähanke

Metsäinen menu -yritysryhmähankkeessa kuusi maakunnan yrittäjää luo yhteistyössä paikallisista tuotteista koostuvan aamiaismenun. Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseksi on saatu EU:n maaseuturahaston osarahoitusta.

Aamupalaa pöydällä

Keskisuomalaiset raaka-aineet ja elintarvikkeet ovat maailmanluokan tavaraa, jota ei hyödynnetä tarpeeksi. Hankkeessa keskisuomalaisten elintarvikkeiden tarjontaa ja käyttöä alueen ruokapalveluissa pyritään vahvistamaan. Ajatus Metsäinen menu -yritysryhmähankkeeseen syntyi yrittäjien omista kokeiluista ja kiinnostuksesta saada enemmän keskisuomalaisia tuotteita hotellien aamupala- ja brunssikäyttöön.

Metsäinen menu -yritysryhmähankkeen päätavoitteena on luoda keskisuomalainen aamiaismenu, jota tarjota hotellien aamiaistarjoiluihin valmiina tuotevalikoimana. Sen lisäksi hankkeessa voidaan työstää myös muita yhteismenuja hankkeen aikana esille tulevien tarpeiden pohjalta. Aamiaismenun suunnittelun tärkeänä osana on myös kehittää sille hyvä, vahva ja innostava laatubrändi, jonka avulla saadaan esille tuotteiden erityisominaisuudet. Hankkeen avulla halutaan myös luoda kontakteja mahdollisiin jälleenmyyjiin.

Hankkeeseen osallistuvat yritykset

Metsäinen menu yritysryhmähankkeeseen osallistuu kuusi keskisuomalaista elintarvikealan yritystä:

Toteutusaika

1.4.2021–31.5.2022

Hallinnointi

Yritysryhmähankkeen hallinnoijana toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoimintayksikkö.

Rahoittaja

Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Hankkeen budjetti on 50 000€, josta julkisen tuen osuus on 37 500€ (75%)

Yhteystiedot

Sari Minkkinen

Projektipäällikkö
046 920 0304
sari.minkkinen(at)jamk.fi
www.jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Liiketoimintayksikkö
Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös