Reseptiikkakurssi luomunaudan- ja luomusiipikarjanlihalle

Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä, Suomi

Luomunaudan‐ ja luomusiipikarjanliha –reseptiikalla lisäarvoa lihatuotteiden tilamyyntiin. Reseptiikka on myynnin ja tuotekehityksen lisäväline ja tässä kaksipäiväisessä koulutuksessa suunnitellaan ja testataan miten luomunaudanlihan ja –siipikarjanlihan markkinoinnissa ja myynnissä voisi hyödyntää myös reseptiikkaa. Millaista reseptiikkaa asiakkaat kaipaavat? Mitä muuta voisi rinnalla tarjota? Raaka‐aineena käytetään saatavuuden mukaan luomunaudanlihaa sekä luomusiipikarjanlihaa. Koulutuksen reseptiikka on vapaasti käytettävissä omissa palveluissa ja […]

95€

Opintomatka Luomukeruun mahdollisuudet -seminaariin

Sibeliustalo Ankkurikatu 7, Lahti, Suomi

LuomuKS‐hanke järjestää opintomatkan Luomufoorumin yhteydessä Lahden Sibeliustalolla  pidettävään Luomukeruun mahdollisuudet –seminaariin. Seminaarin aiheita ovat mm.  luomukeruualueiden sertifiointi ja luomuluonnontuotteiden markkinanäkymät. Metsäalan toimijat  kertovat tilaisuudessa näkemyksiään uudesta elinkeinomahdollisuudesta. Klo 7.00   Lähtö Jyväskylästä Klo 9.30    Seminaari alkaa, ohjelmassa mm. MTK metsävaltuuskunnan pj Mikko Tiirola Ylitarkastaja Sampsa Heinonen, Evira Arctic Birch (mahla), metsänomistaja Thomas Snellman Marjat‐ case Lappi ja Kainuu, toimitusjohtaja Vernu Vasunta, Kiantama Oy Superfood: perustaja Joni Laiho, Puhdistamo Oy klo 15.00  Seminaari päättyy n. klo 17.30 Takaisin Jyväskylässä   Matkan hinta on 20 €/hlö (alv 0%). Seminaarin tarkempi ohjelma: http://proluomu.fi/hankkeet/koordinaatiohanke‐2015‐2017/luomukeruunmahdollisuudet‐seminaari/   Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 26.1.2018 mennessä: Marianne Niinikoski marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai 040 183 7085   Opintomatkan järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Pro Agria Keski‐Suomen ja Luken yhteinen Luomuliiketoiminnan  kehittäminen Keski‐Suomessa ‐koulutushanke (Luomuks). Hanke saa rahoitusta Keski‐Suomen ELY‐keskukselta Euroopan  maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

20€

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä

JAMK

Lähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla. Koulutus on 15 x 1 h ja se toteutetaan 4-5 koulutuspäivän aikana. Koulutuksen hinta on 100 €/henkilö. Ilmoittautumiset Mariannelle perjantaihin 9.2.2018 mennessä. Marianne Niinikoski marianne.niinikoski@jamk.fi 040 […]

100€

Opintomatka luomunautatiloille

Matkalla näemme kaksi erilaista luomunautatilaa, mielenkiintoisen tilojen yhteistyökuvion ja miten oma tilamyymälä toimii lihan suoramyynnissä. *Klo 8.15 Lähtö Saarijärveltä (K‐Supermarket Mintun parkkipaikka) *Klo 8.45 ABC Hirvaskangas *Mintti ja Timo Lindsberg, RautalampiLuomussa yli 10 vuotta, charolais‐emolehmiä, omat ja yhteistyötilan sonnit kasvatetaan teuraiksi, kasvatetaan myös jalostussonneja myyntiin. Tilalla on nähtävissä kolme erilaista kasvattamopohjaratkaisua (kestokuivike‐, vino‐ ja tasapohjaratkaisut). […]

25€

PERUTTU! Luomuviljan tie markkinoille -pienryhmä

Ryhmän aiheita ovat esimerkiksi kysynnän trendit, sopivat markkinointiratkaisut, jatkojalostus, pakkaaminen, logistiikka ja kannattavuus. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus Jyväskylässä (paikka tarkentuu myöhemmin) 5.3.2018 klo 13‐16. Koulutus on 15 x 1 h ja se toteutetaan 4-5 koulutuspäivän aikana. Koulutuksen hinta on 100 €/henkilö. Ilmoittautumiset Mariannelle tiistaihin 20.2.2018 mennessä. Marianne Niinikoski marianne.niinikoski@jamk.fi 040 183 7085   […]

100€

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä

JAMK

Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta kiinnostuneille. Pienryhmässä kääritään hihat, etsitään ammattikeittiöistä yhteyshenkilöt ja suunnitellaan miten yhteistyö toimisi parhaiten. Toimintaan mahtuu vielä mukaan.     Koulutuspäivän ohjelma: Arvoa tuottava markkinointi maataloudessa […]

10€

Ravinteiden kierto – Lannoitusta kierrätysravinteilla -seminaariopintomatka

Työväenmuseo Werstas Väinö Linnan aukio 8, Tampere, Suomi

Mitkä ovat kierrätyslannoitteiden mahdollisuudet luomussa? Kannattaako luomussa satsata ostolannoitteisiin? Entä millaiset ovat luomuerikoiskasvituotannon mahdollisuudet? Lähde mukaan hakemaan vinkkejä satotason kasvattamiseen ja tuotannon kannattavuuden parantamiseen! Seminaariopintomatka Tampereelle sisältää kaksi seminaaria: * Ravinteiden kierto – Lannoitusta kierrätysravinteilla (klo 9-14) * Lisää kannattavuutta luomuerikoiskasvien tuotantoon (klo 14-16) Katso tarkemmat tiedot: https://www.aitomaaseutu.fi/media/Esite_Opintomatka_ravinteiden_kierto-seminaari.pdf Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 23.3.2018 mennessä: marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai […]

25€

Uudenmaan luomu -opintomatka

Lähde tutustumaan Uudenmaan alueen luomukartanoihin ja –tiloihin. Kuulemme matkalla Palopuron symbioosista, energian tuottamisesta tiloilla ja luomuviljelystä, tutustumme mm. luomulammas- ja luomunautatiloihin. Pääsemme näkemään erilaisia tilamyymälöitä sekä maistelemaan Malmgårdin tilan oluita. Matkaohjelma ja aikataulu Alustava lähtöaika Jyväskylästä keskiviikkona 25.4 klo 8:00 ja paluu Jyväskylään torstaina 26.4 noin klo 20:00, muut lähtöpaikat tarkennetaan osallistujien mukaan. Muutokset matkaohjelmaan […]

120€

Opintomatka siipikarjatiloille

Matkalla pääsemme tutustumaan kahteen hyvin erilaiseen siipikarjatilaan. Klo 6.30 Lähtö Jyväskylästä Laitilanmäen luomutila, Siilinjärvi Tilalla on 3000 luomukanaa, joiden munia myydään sekä omassa myymälässä että monissa Pohjois‐Savon kaupoissa. Kanojen lisäksi tilalla on highland‐karjaa. Tilan luomumyymälässä myydään omien tuotteiden lisäksi myös muiden tuottajien tuotteita. Lounas (omakustanteinen) Hauhalan hanhifarmi, Hauhala Tilalla on koko hanhien tuotantoketju omasta poikastuotannosta […]

25€

Luomulammastuotannon pienryhmä

Naissaaren Kahvihuone Naissaarentie 2, Jyväskylä, Suomi

Pienryhmän aiheita voivat olla esimerkiksi luomulampaan ruokinta ja ruokinnan suunnittelu, luomurehuntuotanto ja laidunnus, tilojen välinen yhteistyö, luomutuotannon olosuhdevaatimukset, lihan suoramyynti ja jatkojalostus sekä lampaan terveys. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Koulutuksen kesto on 15 tuntia ja setoteutetaan 4‐5 koulutuspäivän aikana. Tapaamisiin voi osallistua myös etäyhteydellä. Ryhmän ensimmäinen tapaaminen on 23.5.2018 kello 12‐15.30 Jyväskylässä, paikkana Naissaaren […]

100€
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös