Luonnonkasvit elintarvikkeena -infotilaisuus

Sokos Hotel Alexandra Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä, Suomi

Miten elintarvikelainsäädäntö, pakkausmerkintäasetus ja uuselintarvikelaki ohjaavat luonnonyrttiyrittäjää? Aihetta avaavat Ruokaviraston asiantuntijat. Ohjelmassa 12.30 Tervetuloa 12.45 Luonnonkasvit elintarvikkeina Yleistä elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikehygieniavaatimuksista, ylitarkastaja Pirjo Korpela, Ruokavirasto Luonnonkasvien turvallisuus elintarvikkeena ja uuselintarvikeasetus, ylitarkastaja Anna Mizrahi, Ruokavirasto Elintarvikkeista annettavat tiedot, ylitarkastaja Kaisa Kukkonen, Ruokavirasto noin 13.30 Kahvitauko 15.45 Päivän yhteenveto   Hinta 20 euroa (sis. tila- ja tarjoilukustannukset). Ilmoittautuminen […]

20€

Opintomatka Pirkanmaalle 30.11.2019

Luonnosta tuotteeksi -hanke järjestää jouluisen opintomatkan Pirkanmaalle 30.11.2019 klo 8:00-18:15. Aamupäivällä tutustumme Ahlmanin Kartanoon Tampereella. Meille esitellään kartano – maatila – oppilaitoksen toimintaa ja syömme brunssia Ravintola Annassa. Ravintolassa käytetään paljon lähiruokaa ja luonnon antimia. (Ruokailu on omakustanteinen 15 euroa.) Pihapiirissä on joulutori, jossa on paikallisia pieniä tuottajia ja käsityöläisiä myymässä omia tuotteitaan. Tilapuoti on […]

45€
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös