Luonnontuotteiden vastaanotto- ja välityspiste Keski-Suomeen webinaari
Teams-etäyhteysLuonnontuotteiden vastaanotto- ja välityspiste Keski-Suomeen -webinaari 30.11.2022 klo 13:00 - 15:30 Keski-Suomessa on tarvetta luonnontuotteiden vastaanotto- ja välityspisteelle. Löytyisikö sinulta sopiva tila? Tai oletko kiinnostunut toimimaan vastaanotto- ja välityspisteen pitäjänä? […]
Tietoa ja tarinaa kyläturvallisuudesta; Auttavat kylät -päätöswebinaari
Turvallisuus on ajankohtainen aihe niin oman perheen, kylän kuin koko Suomenkin kannalta. Auttavat kylät -kyläturvallisuushanke järjestää webinaarin 1.12.2022 klo 12-16. Olet lämpimästi tervetullut! Hanke on yhdessä kylien kansa testannut ja […]
Ajatuspaja: Miten toimimme, että ruoka riittää?
JAMK, Rajakatu 35, Jyväskylä / Teams-etäyhteys , SuomiMiten toimimme, että ruoka riittää? -ajatuspajassa pohditaan tärkeimpiä konkreettisia keinoja, joilla varmistetaan yhdessä keskisuomalainen ruoka ja alan yritystoiminnan menestyminen.
Ilmoittaudu mukaan nyt!
Kylämme.fi-kyläsuunnitteluwebinaari
Tervetuloa tutustumaan maksuttomaan kyläsuunnittelun ja kylän turvallisuussuunnittelun tekemisen ja julkaisemisen kanavaan, Kylämme.fi-sivustoon. Osallistumislinkki bit.ly/kylämmefi Tapahtuma Facebookissa https://fb.me/e/2k6fU251Y
Luonnontuoteteemainen opintomatka Pohjois-Karjalaan
Luonnontuoteteemainen opintomatka Pohjois-Karjalaan 12.-13.12.2022 OHJELMA 12.12. Maanantai 8:00 Lähtö Harjukadun tilausajopysäkiltä Jyväskylästä Matkalla lyhyt pysähdys Moilasen myymälä-kahvilassa Pieksämäellä Liperin Myllypuoti, Liperi Lounas (2,18 euroa / 100 g), Myllypuodin esittely […]
Lampaiden käsittely sujuvaksi -työpaja
Maalaishotelli Morva Morvantie 189, Juokslahti, SuomiLampaiden käsittely sujuvaksi -työpaja Tilaisuus peruttu 17.1.23 klo 10-15 Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen, Lammasketju -hankkeen ensimmäisessä työpajassa keskitytään lampaiden sujuvaan käsittelyyn. Jämsässä pidettävä työpaja pidetään kahdessa eri osassa: teoriaosuus Maalaishotelli Morvassa […]
Sisä-Suomen Kalaleaderin Kalaparlamentti
Vuoden 2023 ensimmäinen Sisä-Suomen Kalaleaderin kalaparlamentti järjestetään keskiviikkona 25.1. klo 13 - 15.
MuKi-info 1: Muovijätteen käsittely maatilalla
Zoom-etäyhteysMaatiloilla kertyy vuosittain tuhansia tonneja muovijätettä. Vaikka moni viljelijä haluaisi muoveista eroon, ei niistä eroon pääseminen kuitenkaan ole helppoa. Muovi materiaalina sopii kierrättämiseen hyvin, haasteita tässäkin asiassa kuitenkin riittää: maatilamuovijäte […]
Opintomatka Suonenjoelle
Opintomatka Suonenjoelle 3.2.2023 7:00 Lähtö bussilla Harjukadun tilausajopysäkiltä Jyväskylästä n. 7:30 Hirvaskankaan ABC n. 8:00 Konnevesi Sahala Herbs, Rautalampi Yrittäjä Veli-Jussi Jalkanen esittelee Sahala Herbs:n toimintaa. Sahala Herbs valmistaa kuivatuista […]
Lammasketjun opintomatka Ruotsiin
Lähde opintomatkalle Ruotsiin! Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hankkeen järjestämä opintomatka Ruotsiin tehdään helmikuussa! Marraskuulle suunniteltu opintomatka päästään tekemään helmikuun alussa, tarkemmin ma 6. - la 11.2.2023. Reissun aikana tutustutaan ruotsalaiseen lampaanlihan […]
Positiivisella kädenjäljellä rahaa ravintolaasi – ravintola-alan hackathon
Crazy Town Kauppakatu 39, Jyväskylä, SuomiTule Jyväskylään ratkomaan ravintola-alan ajankohtaisimpia haasteita, verkostoitumaan ja oppimaan uutta tiistaina 7.2. klo 8.30 - 16 järjestettävään hackathoniin!
Osaava Farmari: Tarkennetun lannoituksen mahdollisuudet -webinaari
Teams-etäyhteysTarkennetun lannoituksen mahdollisuudet on ensimmäinen osa Muutoskestävä maatila webinaarisarjaa Koulutuksessa kuullaan esimerkkejä, miten lannoituksen tarkentamista voi toteuttaa hyödyntäen GPS-paikannusta. Käsitellään täsmälannoituksen tuomia taloudellisia vaikutuksia: lannoitteen ja työajan säästö ja tuottavampi […]
Webinaari pihkan ja mahlan hyödyntämismahdollisuuksista
Teams-etäyhteysWebinaari pihkan ja mahlan hyödyntämismahdollisuuksista. Ohjelma: Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hankkeen esittely, Anni Rintoo Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset Pihkan hyödyntämisen mahdollisuudet metsänomistajan kannalta. Helena Pahkala Suomen Metsäkeskus. Pihkasta tuotteita. Juha Taponen […]
Keski-Suomen Ruokafoorumi – 2. tapaaminen
Keski-Suomen Ruokafoorumi kokoontuu toisen kerran maanantaina 13.2. klo 12 - 15. Keski-Suomen Ruokafoorumin tavoitteena on toimia entistä vaikuttavamman ruokaverkoston ja sen rajapintojen yhteistyön edistämiseksi sekä ylläpitämiseksi. Yhteisellä foorumilla pyritään pitkäjänteisen […]
MuKi-info 2: Muovijätteen käsittely puutarhatilalla
Zoom-etäyhteysMaatiloilla kertyy vuosittain tuhansia tonneja muovijätettä. Vaikka moni puutarhuri haluaisi muoveista eroon, ei niistä eroon pääseminen ole aina helppoa. Muovi materiaalina sopii kierrättämiseen hyvin, haasteita tässäkin asiassa kuitenkin riittää: maa- […]
Tiedolla johtaminen ruokapalveluissa -webinaari
Miten tiedolla johtamista voidaan hyödyntää ruokahävikin hallinnassa? Wasteless food services in Finland -hankkeessa järjestetään sarja kaikille avoimia, ruokapalveluille suunnattuja webinaareja liittyen elintarvikejätteen ja ruokahävikin seurantaan ja hallintaan. Ensimmäinen webinaari järjestetään […]