Opintomatka luomunautatiloille

Matkalla näemme kaksi erilaista luomunautatilaa, mielenkiintoisen tilojen yhteistyökuvion ja miten oma tilamyymälä toimii lihan suoramyynnissä. *Klo 8.15 Lähtö Saarijärveltä (K‐Supermarket Mintun parkkipaikka) *Klo 8.45 ABC Hirvaskangas *Mintti ja Timo Lindsberg, RautalampiLuomussa yli 10 vuotta, charolais‐emolehmiä, omat ja yhteistyötilan sonnit kasvatetaan teuraiksi, kasvatetaan myös jalostussonneja myyntiin. Tilalla on nähtävissä kolme erilaista kasvattamopohjaratkaisua (kestokuivike‐, vino‐ ja tasapohjaratkaisut). […]

25€

Maan rakenne ja kasvukunto, Keuruu

Keuruu Kamana Kangasmannilantie 4, Keuruu

Talvella 2017 aloitettiin maan rakenteen ja kasvukunnon käsittely Jämsässä. Ja nyt jatketaan aiheen parissa Keuruulla. Asiantuntijana päivässä on Kilpiän tilan isäntä Tuomas Mattila. Päivän ohjelma: 09:30 Kahvit ja aloitustehtävä: mitä haluaisit oppia? 10:00 Tilakokonaisuuden hahmottaminen, maan kasvukunnon korjausbudjetti, tilan tuoteketjujen heikot lenkit, mihin tänä vuonna kannattaa panostaa? 11:00 Kustannustehokkaita ratkaisuja pellon kuivatukseen 11:30 Lounasmahdollisuus omakustanteisesti […]

Maan rakenne ja kasvukunto, Äänekoski, Kapeenkoski

Kapeenkoski Kapeenkoskentie 105, Äänekoivisto

alvella 2017 aloitettiin maan rakenteen ja kasvukunnon käsittely Jämsässä. Ja nyt jatketaan aiheen parissa Äänekoskella Kapeenkoskella. Asiantuntijana päivässä on Kilpiän tilan isäntä Tuomas Mattila. Päivän ohjelma: 09:30 Kahvit ja aloitustehtävä: mitä haluaisit oppia? 10:00 Tilakokonaisuuden hahmottaminen, maan kasvukunnon korjausbudjetti, tilan tuoteketjujen heikot lenkit, mihin tänä vuonna kannattaa panostaa? 11:00 Kustannustehokkaita ratkaisuja pellon kuivatukseen 11:30 Suolapalaa 12:15 Viljavuusanalyysin […]

PERUTTU! Luomuviljan tie markkinoille -pienryhmä

Ryhmän aiheita ovat esimerkiksi kysynnän trendit, sopivat markkinointiratkaisut, jatkojalostus, pakkaaminen, logistiikka ja kannattavuus. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus Jyväskylässä (paikka tarkentuu myöhemmin) 5.3.2018 klo 13‐16. Koulutus on 15 x 1 h ja se toteutetaan 4-5 koulutuspäivän aikana. Koulutuksen hinta on 100 €/henkilö. Ilmoittautumiset Mariannelle tiistaihin 20.2.2018 mennessä. Marianne Niinikoski marianne.niinikoski@jamk.fi 040 183 7085   […]

100€

Ennakkokutsu: Kiertotalous ruokajärjestelmässä – circular economy in the food system -työpaja ja opintomatka Jyväskylässä

Kokousravintola Harmooni Väinönkatu 1, Jyväskylä, Suomi

Ennakkokutsu: Kiertotalous ruokajärjestelmässä - circular economy in the food system -työpaja ja opintomatka järjestetään Jyväskylässä to 8.3.2018. Tarkempi ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan tammikuun lopussa. Merkitse päivä kuitenkin jo kalenteriisi.

Luomuperuskurssi

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, luonnonvara- ja ympäristöala Uuraistentie 240, Saarijärvi

Luonnonmukaisen tuotannon peruskurssi 8.-9.3., 22.-23.3. ja 6.4. antaa monipuolisen läpileikkauksen luomuviljelystä ja sen mahdollisuuksista. Yrittäjän ensimmäisen luomusitoumuksen hyväksymisen ehtona on suoritettu Luomuperuskurssi (5 pv). Useat tavanomaisesti viljelevät viljelijät ovat hakeneet Luomukurssista ideoita tavanomaisen viljelyn kehittämiseen. TERVETULOA! Paikka:     Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus, luonnonvara-ala, Uuraistentie 240, 43130 Tarvaala, Viispiippunen luokka 6.   Torstai 8.3. klo 9-15  LUOMUN […]

350€

Tehokas reittien ja työn suunnittelu

Digitaaliset välineet ja palvelut helpottavat yritysten reittien ja työn suunnittelua. Liikkuvassa työssä optimaalisen reitin ja työtehtävien suunnittelu säästää kustannuksia ja aikaa. Kohtuulliset hinnat mahdollistavat digitaalisten välineiden ja palveluiden käytön pienille yrityksille. Tule kuuntelemaan esimerkkejä millaisia palveluja voisit liiketoiminnassasi hyödyntää. Mitä? Asiantuntijoiden esityksiä digitaalisista ratkaisuista, joiden avulla reitit ja/tai työn teko voidaan suunnitella ja raportoida paremmin. Tapahtuman […]

Vapaa pääsy

Lähiruokaterminaalin pientyöpaja III: terminaalin mahdollisuudet yrittäjyyden näkökulmasta

Päivän aikana esitellään hankkeen aikana muodostetut mallit lähiruokaterminaalin toiminnasta. Lisäksi tarkastellaan, miten esiselvityshankkeen aikana koottu tieto ei valu hukkaan, vaan toiminta tulisi näkyäksi. Ohesta löydät kutsun tilaisuuteen.  Lisätietoja eija.partanen@witas.fi 044  5776222 ja riikka.soikkala@jamk.fi 040 4871869 Työpajakutsu3  

Gastro Helsinki 2018

Messukeskus, Helsinki Messuaukio 1, PL 21, Helsinki, Suomi

Gastro Helsinki on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja suurkeittiöalan ammattitapahtuma. Vuoden 2018 Gastro Helsinki järjestetään 14.-16.3.

Välitä viljelijästä -treffit Äänekoskella

Kartano Kievari Saarijärventie 434 , Äänekoski , Suomi

Välitä viljelijästä -treffit järjestetään Hietamalla Kartano Kievarissa keskiviikkona 14.3.2018 klo 9.00 - 15.15. Koulutus on maksuton ja suunnattu kaikille, jotka kohtaavat työssään maatila- ja
maaseutuyrittäjiä. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 9.3. mennessä!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös