Luonnontuoteteemainen opintomatka Pohjois-Karjalaan

Luonnontuoteteemainen opintomatka Pohjois-Karjalaan 12.-13.12.2022   OHJELMA 12.12. Maanantai 8:00 Lähtö Harjukadun tilausajopysäkiltä Jyväskylästä Matkalla lyhyt pysähdys Moilasen myymälä-kahvilassa Pieksämäellä Liperin Myllypuoti, Liperi Lounas (2,18 euroa / 100 g), Myllypuodin esittely […]

160euroa

Lampaiden käsittely sujuvaksi -työpaja

Maalaishotelli Morva Morvantie 189, Juokslahti, Suomi

Lampaiden käsittely sujuvaksi -työpaja Tilaisuus peruttu 17.1.23 klo 10-15 Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen, Lammasketju -hankkeen ensimmäisessä työpajassa keskitytään lampaiden sujuvaan käsittelyyn. Jämsässä pidettävä työpaja pidetään kahdessa eri osassa: teoriaosuus Maalaishotelli Morvassa […]

25€

MuKi-info 1: Muovijätteen käsittely maatilalla

Zoom-etäyhteys

Maatiloilla kertyy vuosittain tuhansia tonneja muovijätettä. Vaikka moni viljelijä haluaisi muoveista eroon, ei niistä eroon pääseminen kuitenkaan ole helppoa. Muovi materiaalina sopii kierrättämiseen hyvin, haasteita tässäkin asiassa kuitenkin riittää: maatilamuovijäte […]

Opintomatka Suonenjoelle

Opintomatka Suonenjoelle 3.2.2023 7:00 Lähtö bussilla Harjukadun tilausajopysäkiltä Jyväskylästä n. 7:30 Hirvaskankaan ABC n. 8:00 Konnevesi Sahala Herbs, Rautalampi Yrittäjä Veli-Jussi Jalkanen esittelee Sahala Herbs:n toimintaa. Sahala Herbs valmistaa kuivatuista […]

50euroa

Lammasketjun opintomatka Ruotsiin

Lähde opintomatkalle Ruotsiin! Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hankkeen järjestämä opintomatka Ruotsiin tehdään helmikuussa!  Marraskuulle suunniteltu opintomatka päästään tekemään helmikuun alussa, tarkemmin ma 6. - la 11.2.2023. Reissun aikana tutustutaan ruotsalaiseen lampaanlihan […]

Osaava Farmari: Tarkennetun lannoituksen mahdollisuudet -webinaari

Teams-etäyhteys

Tarkennetun lannoituksen mahdollisuudet on ensimmäinen osa Muutoskestävä maatila webinaarisarjaa Koulutuksessa kuullaan esimerkkejä, miten lannoituksen tarkentamista voi toteuttaa hyödyntäen GPS-paikannusta. Käsitellään täsmälannoituksen tuomia taloudellisia vaikutuksia: lannoitteen ja työajan säästö ja tuottavampi […]

Webinaari pihkan ja mahlan hyödyntämismahdollisuuksista

Teams-etäyhteys

Webinaari pihkan ja mahlan hyödyntämismahdollisuuksista. Ohjelma: Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hankkeen esittely, Anni Rintoo Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset Pihkan hyödyntämisen mahdollisuudet metsänomistajan kannalta. Helena Pahkala Suomen Metsäkeskus. Pihkasta tuotteita. Juha Taponen […]

38euroa

Keski-Suomen Ruokafoorumi – 2. tapaaminen

Keski-Suomen Ruokafoorumi kokoontuu toisen kerran maanantaina 13.2. klo 12 - 15.  Keski-Suomen Ruokafoorumin tavoitteena on toimia entistä vaikuttavamman ruokaverkoston ja sen rajapintojen yhteistyön edistämiseksi sekä ylläpitämiseksi.  Yhteisellä foorumilla pyritään pitkäjänteisen […]

MuKi-info 2: Muovijätteen käsittely puutarhatilalla

Zoom-etäyhteys

Maatiloilla kertyy vuosittain tuhansia tonneja muovijätettä. Vaikka moni puutarhuri haluaisi muoveista eroon, ei niistä eroon pääseminen ole aina helppoa. Muovi materiaalina sopii kierrättämiseen hyvin, haasteita tässäkin asiassa kuitenkin riittää: maa- […]

Tiedolla johtaminen ruokapalveluissa -webinaari

Miten tiedolla johtamista voidaan hyödyntää ruokahävikin hallinnassa? Wasteless food services in Finland -hankkeessa järjestetään sarja kaikille avoimia, ruokapalveluille suunnattuja webinaareja liittyen elintarvikejätteen ja ruokahävikin seurantaan ja hallintaan. Ensimmäinen webinaari järjestetään […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös