Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Elintarvikehankintojen vastuullisuuskriteerien julkistustilaisuus -webinaari
Elintarvikehankintojen vastuullisuuskriteerien julkistustilaisuus 15.12. klo 13 - 15 Zoomissa. Tilaisuudessa julkistetaan päivitetyt elintarvikehankintojen vastuullisuuskriteerit.
Kansallispuistojen potentiaali luonnontuotealan kehitykselle -webinaari
Kansallispuistojen potentiaali luonnontuotealan kehitykselle -webinaari järjestetään keskiviikkona 16.12. klo 13 - 15 Teams-yhteydellä. Tilaisuudessa julkistetaan myös uusi luonnontuotealan toimialaraportti.
Lampaiden hyvinvointi huomioimalla paremmat tulokset -verkkokoulutus
Zoom-etäyhteysLammastalouden tuotannontekijät (LaTu) -hanke järjestää lampaiden hyvinvoinnin verkkokoulutuksen. Koulutuksen ohjelma: 10.00 Päivän avaus - Marianne Niinikoski, JAMK, LaTu-hanke 10.15 Eläinten hyvinvointikorvausten haku - lampaiden ehdot - Sini Sillanpää, Pro Agria […]
Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun, Pohjois-Pohjanmaa -webinaari
Ruokaketjun toimijoilta edellytetään vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Vastuullinen ruokaketjun yritys toimii taloudellisesti kannattavasti ja panostaa lisäksi mm. ympäristön ja tuotantoeläinten hyvinvointiin, työhyvinvointiin, jäljitettävyyteen ja tuoteturvallisuuteen […]
Farm Business Management -webinaari 20.1.2021
Farm Business Management -webinaarin ensimmäinen osa keskiviikkona 20.1.2021 klo 8.30 - 10.30. Aiheena maatilayritysten talous- ja johtamisosaamisen vahvistaminen tutkimuksen ja koulutuksen avulla.
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka nro 3 Ohjelma: Yrttiukko Pekka Rajaniemi Viitasaarelta Hortafarmari Jouko Kivimetsä esittelee Rääkkylässä toimivaa hortamaatilaa Ärmätti, nokkosenviljelyn pioneeri ja Suomen suurin nokkosenviljelijä, Tuomo Seppänen Tilaisuus järjestetään […]
LaTu-hankkeen talouspienryhmä Keski-Suomessa
Zoom-etäyhteysTalouden pienryhmäkoulutusta lampureille. Pienryhmä sisältää neljä tapaamista, joiden aiheet ovat: 21.1.2021 klo 10-13.30: Johtamisella tehokkuutta ja tulosta Talouden vuosikello Tilan johtaminen Yrittäjän itsensä johtaminen Lean 28.1.2021 klo 10-13.30: Kassavarat riittäviksi […]
LaTu-hankkeen talouspienryhmä Etelä-Pohjanmaalla
Zoom-etäyhteysSuunnittelulla parempiin tuloksiin lammastaloudessa. Talouden pienryhmäkoulutusta lampureille verkossa. Pienryhmä sisältää neljä tapaamista, joiden aiheet ovat: 21.1. klo 10-14 Tilan nykytilanteen katsaus Tilan toiminnot Toimintaympäristö ja markkinatilanne Ostot ja myynnit ja muu […]
Go to emma®- Digitaalinen myyntikanava Saksan päivittäistavarakauppaan -webinaari
Food from Finland järjestää 26.1. klo 14 - 15.30 webinaarin, jossa tutustutaan digitaaliseen myyntikanavaan Saksan päivittäistavarakauppaan Go to emma:an.
Farm Business Management -webinaari 27.1.2021
Farm Business Management -webinaarin toinen osa keskiviikkona 27.1.2021 klo 8.30 - 10.30.
Aiheina maatilayrittäjien menestymisvalmiuksien kehittäminen muuttuvassa ympäristössä neuvonnan ja yritysten avulla.
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamista Keski-Suomessa -webinaari, osa 1
Hungry for Finland - Ruokamatkailun tuotteistamista Keski-Suomessa -webinaari järjestetään tiistaina 2.2. klo 12 - 15. Webinaarissa kuullaan päivitetystä Suomen Ruokamatkailustarategiasta 2020-2028 ja Ruokamatkailun tuotesuosituksista 2020.
Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä -webinaari
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. Kiinnostuksen kohteena olivat erityisesti pienten […]
Kivennäiset lampaan ruokinnassa-webinaari
Zoom-etäyhteysWebinaarissa käydään perusteet kivennäisistä, vitamiineista ja hivenaineista lampaan ruokinnassa. Asiantuntijana Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Webinaarin hinta on 20 €. Ilmoittautumiset 1.2.2021 mennessä Webropol -linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/06B3B600BF4C8116 Etäyhteyslinkki toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, […]
Suomi-brändillä maailmalle -webinaari
9.2.2021 järjestettävässä Suomi-brändillä maailmalle -webinaarissa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Luvassa mielenkiintoisia puheenvuorojan niin viennin asiantuntijoilta kuin yrittäjiltä. Ilmoittaudu mukaan nyt!
Ruokakasvatus moniammatillisena yhteistyönä kouluissa, kodeissa ja järjestöissä -webinaari 10.2.2021
Ruokakasvatus moniammatilillisena yhteistyönä kouluissa, kodeissa ja järjestöissä -webinaari 10.2.2021 klo 8.15 - 12.00. Tilaisuudessa aiheina mm. ajankohtaiset tutkimukset ja eri toimijoiden kokemukset ruokakasvatuksesta.
PuroMeetti, 2. päivä: Yrityksen kasvukunto
PuroMeetin 2. päivä järjestetään vuorovaikutteisena Zoom-webinaarina keskiviikkona 10.2.2021 klo 12 - 16. Webinaarin aiheena yritysten kasvu ja tilaisuudessa kesksutellaan muun muassa siitä, kuinka liiketoimintataitoja ja tuloksentekokykyä on mahdollista parantaa.
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamista Keski-Suomessa -webinaari, osa 2
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamista Keski-Suomessa -webinaarin toinen osa maanantaina 15.2. klo 13 - 15. Webinaarissa työstetään uusia ruokamatkailureittejä ja -yhdistelmätuotteita Keski-Suomeen.
Petovahinkojen ennaltaehkäisy -webinaarit
Zoom-etäyhteysOsa 1: Kotieläinten suojauskeinot, klo 10-11.30 10.00 - 10. 45 Petoaidat – Jaakko Alalantela, Riistakeskus 10.45 - 11.30 Laumanvartijakoirat - Petra Frondelius, Kennel Mareus Osa 2: Laiduntavien eläinten valvonta, […]
Luonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina etätilaisuus
Teams-etäyhteysLuonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina etätilaisuus Ohjelma: Luonnontuotteiden potentiaali saunamarkkinoinnissa, Carita Harju Sauna from Finland Hoitoturvetuotteet, vuoden luonnontuoteyritys 2020 LehtoPeat Oy, Heikki Ruha Karkausmäen kammarin saunahoidot, Jenni Numminen Tilaisuus pidetään […]
Saunamakumaailma-reseptikilpailun lanseeraustilaisuus
Sauna from Finland järjestää uuteen saunaruoan reseptikilpailuun liittyen lanseeraustilaisuuden torstaina 18.2. klo 10–11. Lanseeraustilaisuudessa kuullaan tarkemmin Saunamakumaailma-reseptikilpailusta. Tervetuloa mukaan!
Talouden pitkäaikaissuunnittelu lammastilalla
Zoom-etäyhteysTalouden pitkäaikaissuunnittelu on tärkeässä roolissa liiketoiminnasta puhuttaessa. Maatalousyrittäjä on yrittäjä siinä missä muutkin ja menestyksekkään liiketoiminnan kannalta suunnitelmallisuus on tärkeä tekijä. Lammastaloudessa tulot muodostuvat usein pienistä puroista, joiden […]
Kohti kestävää ruokajärjestelmää – YK:n ruokajärjestelmähuippukokouksen kansallinen dialogiwebinaari
Maa- ja metsätalousministeriö ja Ulkoministeriö järjestävät YK:n ruokajärjestelmähuippukokouksen (FSS) valmisteluun liittyvän kansallisen dialogiwebinaarin torstaina 4. maaliskuuta klo 8.30 – 13.30.
Kameravalvonta lammastilalla
Zoom-etäyhteysKameravalvonta yleistyy lammastiloilla kovaa vauhtia. Kameravalvonnan avulla voidaan valvoa omaisuutta sekä vahtia eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia. Eläintiloissa käytettävien laitteiden tulee kestää vaihtelevia olosuhteita, kuten kosteutta ja lämpötilan vaihteluja. Markkinoilla on […]
Luonnontuotteista tuotteita Reko-jakoihin etätilaisuus
Teams-etäyhteysTule kuulemaan yrittäjien tuotekehitystarinoita ja kokemuksia Reko-myynnistä! Samalla saat vinkkejä oman tuotteen kehittämiseen. Ohjelma: Reko-toiminnan esittely, Silja Parri Jyväskylän Reko Päijätär, Hannele Laakso Huukon hillot, Terhi Jokinen-Jokela Tuotekehitys, pakkaus ja […]
Elintarvikevienti Saksaan – Case Kalevala Spirit
Webinaari elintarvikeviennistä Saksaan torstaina 11.3. klo 13.30 - 15. Tilaisuudessa kuullaan Kalevala Spiritin toiminnasta. Kalevala Spirit on yli kahdenkymmenen vuoden ajan tuonut suomalaista ruokaa ja kulttuuria esille Saksassa joulumarkkinoilla ja oman verkkokaupan kautta. Webinaarissa tutustutaan Kalvela Spiritin toimintaan. Webinaari tarjoaa yrityksille tukea ja apua Saksan markkinoille pääsyyn joulumarkkinoiden ja Kalevala Spiritin verkkokaupan kautta.
Ikäruoka 2.0 palveluntarjoajien Kick Off 16.3. klo 13-15
Haluatko olla mukana kehittämässä Jyväskylän alueella asuvien ikäihmisten ruokaan liittyviä palveluja? Jos vastasit kyllä, tule mukaan kick off -tilaisuuteen, jossa käynnistetään kehitysyhteistyötä pohtimalla yhdessä millaisena ruokapalvelut näyttäytyvät ikäihmisille, millaisia palveluja […]
ÄLYILO-teemailta 16.3. – Ympäristöystävälliset ja kestävät ratkaisut yritystoiminnassa
JyväsRiihen ÄLYILO-hankkeen teemailloissa esitellään älykkäitä ja ympäristön kannalta kestäviä tekoja. Käytännönläheisten esimerkkien tarkoituksena on inspiroida yhteisöjä ja yrityksiä ympäristön kannalta kestävään, ilmastoviisaaseen sekä älykkääseen toimintaan. Tilaisuuksissa pohditaan ja visioidaan yhdessä, […]