Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen opintomatka Kuusamoon
Lähde mukaan Luonnosta tuotteeksi -hankkeen opintomatkalle Kuusamoon ja Koillismaalle! Matkan aikana tutustumme Koillismaalla toimiviin luonnontuotealan yrityksiin, paikalliselinkeinoihin sekä alueen luontoon ja luontomatkailuun.
Webinaari: Pohjoismaisen keittiön julistus katalyyttinä tulevaisuuden keskustelussa kestävistä ja terveyttä edistävistä ruokajärjestelmistä
Uusi pohjoismainen ruoka -ohjelma sekä maa- ja metsätalousministeriö järjestävät yhdessä Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen kanssa webinaarin pohjoismaisen keittiömanifestin päivittämisestä 27.9.2021 klo 12.00-15.00.
Lähiruokakarnevaalit
Alkavan syksyn ja upeiden keskisuomalaisten tuotteiden kunniaksi Jyväskylässä vietetään värikkäitä maakunnallisia Lähiruokakarnevaaleja syyskuun viimeisellä viikolla!
Kasvun rahoitus ELY-keskukselta
ELY-keskus järjestää etäkoulutuksen ELY:n erilaisista rahoitusvaihtoehdoista tiistaina 28.9. klo 9.30.
Onnistuneilla investoinneilla tilat ja välineet kuntoon
Lampaiden eläinsuojia rakennettaessa tulee miettiä rakenneratkaisuja monesta eri näkökulmasta. Tilojen tulee tukea eläinten ja ihmisten hyvinvointia: niiden tulee olla valoisat, hyvin ilmastoidut ja kyseisen tilan tuotantosuuntaan ja konekapasiteettiin sopivat. Karsinoiden […]
Terveyttä ja vireyttä ruoasta – webinaari ikäihmisen ravitsemuksesta
Hyvä ja laadukas ravitsemus vaikuttaa meidän kaikkien hyvinvointiin, mutta erityisen tärkeään rooliin ravitsemus nousee ikääntyessä. Kun kiinnitämme huomiota omaan ja ikääntyvän läheisen ruokailuun, voimme lisätä ikäihmisten elämänlaatua ja mahdollistaa kotona […]
Lampurin markkinoinnin ja verkkokaupan lyhyt oppimäärä
Markkinointi on jokaisen yrityksen toiminnan kannalta oleellinen työvaihe. Maatalousyrittäjälle markkinointi voi tuntua aikaa vievältä, työläältä ja ehkä hieman vaikealtakin asialta. Sitä se ei välttämättä kuitenkaan ole, joskus hyvinkin yksinkertaisilla tavoilla […]
Meidän yhdistyksestäkö hankehakija? – koulutus, verkossa ti 5.10.2021
Onko yhdistyksenne toiminnassa asioita, jotka kaipaavat muutosta tai kehittämistä? Löytyykö teiltä hieno idea hankkeeksi, mutta tarvitsette tukea suunnitelman tekoon? Koulutuksessa tutustutaan hankesuunnittelun periaatteisiin ja suunnitelman keskeisiin elementteihin. Koulutuksesta saat hyvän […]
Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaamisen 6.10. klo 9 - 11. Tilaisuudessa vaihdetaan kokemuksia ja keskustellaan teemaan liittyvistä ajatukista ja tulevista toiminnoista.
Artesaaniruoka SM – Mathantverk FM på Åland
Vuoden 2021 Artesaaniruoan SM -kilpailu järjestetään 7.-9.10.2021. Tämän vuoden tapahtuman tarkempia tietoja odotellessa voit tutustua tapahtumakonseptiin ja vuoden 2020 toteutukseen: https://artesaaniruoka2020.fi/