Keski-Suomen ruokamatkailun kehittämistyöpaja

Tervetuloa kertomaan, miten Keski-Suomen alueen tulisi näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Päivitetty strategia julkaistaan kesällä 2024. Kehittämistyöpaja järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 9 - 11 Zoomin välityksellä.

MuKi-hankkeen loppuseminaari

JAMK, Rajakatu 35, Jyväskylä / Teams-etäyhteys , Suomi +1 more

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista tietoa maatalousmuovien kierrättämisestä ja koosteen MuKi-hankkeessa saaduista tuloksista. Tilaisuus järjestetään hybridinä, sitä voi seurata paikan päällä Jyväskylässä Jamkin pääkampuksella tai  verkon välityksellä. Ohjelma: 09.30-10.00 Etäyhteys aukeaa, linjojen […]

Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari

Webinaari_luonnontuotteiden_kaytto_ammattikeittiossa_n Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää: WEBINAARI: Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä Aika: 25.1.2024 klo 11.30 – 16.15 OHJELMA 11.30 Tervetuloa! Päätoimittaja Kaarina Kärnä, Elintarvike ja Terveys-lehti 11.35 Luonnontuotteiden monet mahdollisuudet. Toiminnanjohtaja Birgitta […]

Wasteless food services in Finland hankkeen päätöswebinaari

Tervetuloa Wasteless food services in Finland hankkeen päätöswebinaariin!   milloin: 6.2. klo 12-14.15, teams   Ohjelmassa: Ruokapalvelutoimijoiden kokemuksia hävikinhallinnasta Tulevaisuuden ruokapalvelut, Lauri Reuter Hankkeen tulosten ja oppaan esittely   Päätöswebinaarissa […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös