Naudan ensiapu -pienryhmä alkaa! Pihtipudas

Pihtipudas Pihtipudas, Suomi

Lähde mukaan MEKA -hankkeen Naudan ensiapu-pienryhmään! Tässä ryhmässä pääset pureutumaan tilalla kohdattaviin eläimen terveyteen liittyviin haasteisiin ja vaihtamaan kokemuksia muiden yrittäjien kanssa. Keskustelevaa pienryhmää vetää Emovet Oy:n tuotantoeläimiin erikoistuneet eläinlääkärit. Tapaamisten ajankohdat ja tarkemmat sisällöt sovitaan yhdessä kouluttajan ja ryhmäläisten kanssa. Ryhmään ovat tervetulleita kaikkien nautatilojen tuotantosuuntien edustajat. Ryhmän hinta on 120 €/tila (sis. alv […]

Retkeilyreittien työpaja – Isojärven kansallispuisto

Tule mukaan rakentamaan keskisuomalaisten retkeilyreittien menestystarinaa! Isojärven työpajassa rakennamme reittiprofilointia ja muutoinkin monella tapaa kehitämme Isojärven kansallispuistossa olevaa patikkareittiä sekä alueelle lanseerattavaa maastopyöräilyreittiä. Tervetuloa! Tarjoilujen varaamiseksi ilmoittaudu Mirvalle: mirva.leppala@jamk.fi Työpajan ohjelma Isojärvi

Wemmi-kevätmarkkinat

Jyväskylän Paviljonki Lutakonaukio 12, Jyväskylä, Suomi

Keväällä 2017 ensimmäistä kertaa järjestettävä Wemmi-kevätmarkkinat pidetään 21.-22.4. Jyväskylän Paviljongissa. Erityishuomio on luomu- ja lähiruoassa sekä kotimaisissa käsitöissä.

#Lähiruokaa à la päättäjät -kokkauskisa Jyväskylässä

Jyväskylän Paviljonki Lutakonaukio 12, Jyväskylä, Suomi

Päättäjien kokkauskisa järjestetään Wemmi-kevätmarkkinoiden yhteydessä perjantaina 21.4.2017 klo 17.00–18.00 Jyväskylän Paviljongissa. Kisaan on kutsuttu kaikki keskisuomalaiset kansanedustajat. Kilpailu käydään rennossa hengessä, mutta sisältää tärkeän agendan: Lähiruokaa meille kaikille!

Luentotilaisuus villiyrteistä

Paviljonki Lutakonaukio 12, Jyväskylä, Suomi

Jaakko Halmetoja ja Minna Jakosuo kertovat keväisistä villiyrteistä Luonnosta lautaselle -hankkeen luentotilaisuudessa la 22.4. klo 10-12.

28€

Järvikalat euroiksi – Keski-Suomen kalaraaka-aineen koordinaatio Jyväskylässä

JAMK, Rajakatu Rajakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Ammattikeittiöt ja kaupat ovat yhä kiinnostuneempia käyttämään järvikalaa. Asian edistämiseksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke järjestää yhteistyössä Sisä-Suomen Kalatalousryhmän kanssa strategiatapaamisen paikallisille kehittäjille ja kuntapäättäjille. Lue lisää ja ilmoittaudu 20.4. mennessä!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös