Ennakkokutsu: Kiertotalous ruokajärjestelmässä – circular economy in the food system -työpaja ja opintomatka Jyväskylässä

Kokousravintola Harmooni Väinönkatu 1, Jyväskylä, Suomi

Ennakkokutsu: Kiertotalous ruokajärjestelmässä - circular economy in the food system -työpaja ja opintomatka järjestetään Jyväskylässä to 8.3.2018. Tarkempi ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan tammikuun lopussa. Merkitse päivä kuitenkin jo kalenteriisi.

Luomuperuskurssi

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, luonnonvara- ja ympäristöala Uuraistentie 240, Saarijärvi

Luonnonmukaisen tuotannon peruskurssi 8.-9.3., 22.-23.3. ja 6.4. antaa monipuolisen läpileikkauksen luomuviljelystä ja sen mahdollisuuksista. Yrittäjän ensimmäisen luomusitoumuksen hyväksymisen ehtona on suoritettu Luomuperuskurssi (5 pv). Useat tavanomaisesti viljelevät viljelijät ovat hakeneet Luomukurssista ideoita tavanomaisen viljelyn kehittämiseen. TERVETULOA! Paikka:     Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus, luonnonvara-ala, Uuraistentie 240, 43130 Tarvaala, Viispiippunen luokka 6.   Torstai 8.3. klo 9-15  LUOMUN […]

350€

Tehokas reittien ja työn suunnittelu

Digitaaliset välineet ja palvelut helpottavat yritysten reittien ja työn suunnittelua. Liikkuvassa työssä optimaalisen reitin ja työtehtävien suunnittelu säästää kustannuksia ja aikaa. Kohtuulliset hinnat mahdollistavat digitaalisten välineiden ja palveluiden käytön pienille yrityksille. Tule kuuntelemaan esimerkkejä millaisia palveluja voisit liiketoiminnassasi hyödyntää. Mitä? Asiantuntijoiden esityksiä digitaalisista ratkaisuista, joiden avulla reitit ja/tai työn teko voidaan suunnitella ja raportoida paremmin. Tapahtuman […]

Vapaa pääsy

Lähiruokaterminaalin pientyöpaja III: terminaalin mahdollisuudet yrittäjyyden näkökulmasta

Päivän aikana esitellään hankkeen aikana muodostetut mallit lähiruokaterminaalin toiminnasta. Lisäksi tarkastellaan, miten esiselvityshankkeen aikana koottu tieto ei valu hukkaan, vaan toiminta tulisi näkyäksi. Ohesta löydät kutsun tilaisuuteen.  Lisätietoja eija.partanen@witas.fi 044  5776222 ja riikka.soikkala@jamk.fi 040 4871869 Työpajakutsu3  

Gastro Helsinki 2018

Messukeskus, Helsinki Messuaukio 1, PL 21, Helsinki, Suomi

Gastro Helsinki on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja suurkeittiöalan ammattitapahtuma. Vuoden 2018 Gastro Helsinki järjestetään 14.-16.3.

Välitä viljelijästä -treffit Äänekoskella

Kartano Kievari Saarijärventie 434 , Äänekoski , Suomi

Välitä viljelijästä -treffit järjestetään Hietamalla Kartano Kievarissa keskiviikkona 14.3.2018 klo 9.00 - 15.15. Koulutus on maksuton ja suunnattu kaikille, jotka kohtaavat työssään maatila- ja
maaseutuyrittäjiä. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 9.3. mennessä!

Webinaari: Riistatalouden alueelliset mahdollisuudet 20.3.2018

Webinaari järjestetään tiistaina 20.3. kello 9.00–15.00 Tervetuloa mukaan! https://moniviestin.jamk.fi/ohjelmat/seminaarit/riistatalouden-liiketoimintamallit/suora-lahetys Klikkaa itsesi mukaan webinaariin. Osallistujat voivat myös esittää kommentteja ja kysymyksiä, joista käsitellään muutama jokaisen session päätteeksi. Webinaarin järjestää Riistatalouden liiketoimintamallien aktivointihanke

Luomuperuskurssi jatkuu

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, luonnonvara- ja ympäristöala Uuraistentie 240, Saarijärvi

Luomuperuskurssi jatkuu Paikka:     Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus, luonnonvara-ala,Uuraistentie 240, 43130 Tarvaala, Viispiippunen luokka 6.   Torstai 22.3. TALOUS- JA TUKIPÄIVÄ Eeva-Liisa Neuvonen Keski-Suomen Ely-keskus Luomutuotannon kannattavuus ja talousasiat tuki, lisähinta – kustannukset tuotteiden markkinointi Luonnonmukaisen tuotannon valvonta ja luomusopimusasiat Keski-Suomen ELY-keskus luonnonmukaisen tuotannon sitoumus, valvontajärjestelmä sitouuksen ja valvontaan hakemisen paperit Luomutarkastuskäynti, Luomuneuvonta mitä tarkastuksella tapahtuu? […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös