Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Jämsä: Maatilojen investointi- ja yhteistyöteematilaisuus (laatuvilja ja rehuyhteistyö)
Laatuviljan tuottajat ja rehua käyttävät kotieläintilalliset pohtivat yhteistyömahdollisuuksia asiantuntija-alustusten vauhdittamana.
Verkkokauppa-työpaja
Konnevesi KonnevesiIlmaisessa työpajassa käydään läpi kaikki vaiheet verkkokaupan suunnittelusta perustamiseen, ylläpitoon ja markkinointiin.
Lihalaitoksen perustaminen -webinaari
Eviran pk-neuvontahanke esittelee webinaarissa, mitä pitää ottaa huomioon, kun perustaa lihalaitoksen. Webinaari pidetään tiistaina 31.10. klo 10.00 - 10.45 (esitys puoli tuntia, ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille).
Kinnula: Investointi- ja yhteistyöteematilaisuus (tilojen rehuyhteistyö)
Kinnulan kunnantalon valtuustosali Keskustie 45, Kinnula, SuomiTilojen välisen rehuyhteistyön mahdollisuudet
Opintomatka: Parasta pihviä tuottamassa (3 pv)
Opintomatka suuntautuu tällä kertaa Pohjois-Karjalaan. Kolmen päivän aikana tutustutaan erilaisiin kohteisiin, yhteistä tiloille on pihvirotuiset karjat. Katso tarkempi matkaohjelma ja aikataulu tästä. Paikkoja on rajoitettu määrä! Ilmoittautumiset viim 23.10.2017 mennessä Anne-Mari Malvisto, anne-mari.malvisto(at)jamk.fi, […]
Karstula: Maatilojen investointi- ja yhteistyöteematilaisuus (pellot tuottavaan käyttöön)
Wanhat Wehkeet Erämaantie 368, Karstula, SuomiRehua käyttävät kotieläintilalliset ja kasvinviljelytilalliset pohtivat yhteistyömahdollisuuksia, pellot tuottavaan käyttöön, investoinneilla turvataan tuotannon jatkuvuus ja kehittyminen
Naudan ensiapu -pienryhmä alkaa, Joutsa
Lamminmäen tilat Lammintauksentie 99, JoutsaMEKA -hanke järjestää Naudan ensiapu -pienryhmän (yhteensä n. 20 oppituntia) Joutsassa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille nautojen kanssa päivittäin työskenteleville henkilöille, jotka haluavat lisätä omaa osaamistaan nautojen terveydenhuollosta ja äkillisissä tilanteissa […]
Reteet eväät elintarvikevientiin − millä reseptillä ja miten? -seminaari Tampereella
Reteet eväät elintarvikevientiin - millä reseptillä ja miten? -seminaari elintarvikeviennistä kiinnostuneille yrityksille järjestetään Tampereella perjantaina 3.11.2017 klo 9.30−15.30 (Häggman-Sali, Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere). Ilmoittautuminen 20.10. mennessä.
Peltomaan laatu ja sen hoito –koulutuspäivä
Biotalousinstituutti/ Teams-etäyhteys Tuumalantie 17, Tarvaala (Saarijärvi), Keski-Suomi, SuomiKoulutuksen sisältö ja hyödyt: Peltomaan eliöstö, ravinnetalous ja rakenne maan laadun osatekijöinä Viljelymaan mikrobiologian perusteita -peltomaan erilaiset mikrobit -mikrobien hyödylliset toiminnot maassa -viljelykasvien kasvua edistävät mikrobit ml. sienijuuri -taloudellista […]
Ateria 2017 – Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä
Wanha Satama Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki, SuomiAteria-tapahtuma on suurtalouskeittiöalan ja julkisen sektorin maksuton, ammatillisen osaamisen superpäivä.