Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
PÄMÄ-info: Vauhtia maaseudun markkinointiin
Viitasaaren kaupungintalo Keskitie 10, Viitasaari, SuomiMarkkinoinnin tärkein tehtävä on kasvattaa myyntiä, mutta mitä on hyvä markkinointi? Ja miten tilatasolla voidaan hyötyä markkinoinnista pienilläkin panostuksilla? Tervetuloa kuuntelemaan markkinoinnin perusteista ja keinoista tilallisen näkökulmasta. Paikka: Viitasaaren kaupungintalo, valtuustosali, Keskitie 10, 44500 Viitasaari Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta - Markkinointi osaksi tilan liiketoimintaa - Sanna Piirainen, Virna Markkinointi - Miten […]
Pöllöparlamentti 10.2.2020
JAMKin pääkampus (Kasvosali C119) Rajakatu 35, Jyväskylä, SuomiPöllöparlamentin tapaaminen järjestetään Jyväskylässä JAMKilla (Kasvosali C119, C-siipi) maanantaina 10.2.2020 klo 12-15. Ohjelmassa on mm. Sami Tantarimäen perehdytys Älykkäät maaseudut -teemaan (etäyhteydellä).
Ulkoilureittien kehittäminen yrittäjyyden näkökulmasta -tilaisuus Viitasaarella
Aikon kartano Muikunlahdentie 165, Viitasaari, SuomiMillainen olisi sinun yritystoimintasi ja asiakasryhmiesi kannalta täydellinen ulkoilureitti? Millaisella tulipaikalla keittäisit asiakkaillesi mieluiten nokipannukahvit? Millainen ulkoilureittien kehittäminen ylipäänsä tukisi yritystoimintaasi? Tule mukaan ideoimaan ulkoilureittien kehittämistä yrittäjyyden näkökulmasta tiistaina 11.2.2020 klo 15.00−17.30 Viitasaarelle. Tilaisuus järjestetään matkailukeskus Aikon Kartanossa (Muikunlahdentie 165, 44500 Viitasaari). Aloitamme tilaisuuden kahvituksella klo 14.45, varsinainen ohjelma alkaa klo 15.00. Ideointitilaisuus on suunnattu […]
Luonnontuotteiden tuotteistaminen matkailussa -infotilaisuus
Miten luonnontuotteita voi hyödyntää matkailussa? Millä tavalla luonnontuotteiden käyttö kannattaa nostaa esiin markkinoinnissa? Luonnontuotteiden tuotteistamiseen matkailussa ja luonnontuotteiden hyödyntämiseen markkinoinnissa opastaa matkailun tuotteistamisen ammattilainen Pirjo Räsänen Ellare Oy:stä. Tilaisuuden jälkeen osallistuja osaa tuotteistaa ja markkinoida luonnontuotteiden avulla. Tilaisuus järjestetään Petäjävedellä, Lemettilän tilalla. Os. Siltatie 23. Osallistumismaksu 40 euroa. Ilmoittautumiset 5.2.2020 mennessä osoitteessa: https://www.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumat/luonnontuotteiden-tuotteistaminen-matkailussa-infotilaisuus-14235 […]
PÄMÄ-työpaja: Maaseutumatkailua yhteistyöllä
Karkausmäen Kammari Lestijärventie 375, Kinnula, SuomiPaikka: Karkausmäen Kammari, Lestijärventie 375, 43900 Kinnula Ohjelma: Yhteistä tekemistä luotsaamassa - Salla Gummerus, Trigenda Hyvinvointimatkailua Karkausmäen Kammarilla - Jenni Numminen, Karkausmäen kammari Isokummun lammastilan Green Care -toimintaa, Satu Kumpulainen, Isokummun lammastila Ilmoittautumiset 10.02.2020 mennessä: miisa.tavaststjerna(at)witas.fi tai 040 159 1449 hanna.kaihlajarvi(at)jamk.fi tai 040 563 5431
Kohti planetaarista hyvinvointia -työpaja 2 Jyväskylässä
Café & Catering Vilhelm Ahjokatu 18, Jyväskylä, SuomiJyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kohti planetaarista hyvinvointia -hanke järjestää ekologisesti kestävään liiketoimintaan liittyvän työpajan Jyväskylässä keskiviikkona 19.2.2020. Työpaja on suunnattu erityisesti keskisuomalaisille yrittäjille ja osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumiset tiistaihin 11.2. mennessä!
PÄMÄ-info: Tietoa avomaan vihannesten viljelystä ja kumppanuusmaataloudesta
JAMKPaikka: Biotalousinstituutti, JAMK, Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala, Saarijärvi Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta Video: Juurikkaan kumppanuusviljelmä Jyväskylässä, Vesa Kaakkuriniemi Video: Esittelyssä Kuukkajärven kasvimaa Uuraisilla, yrittäjä Ulla Heinonen Avomaavihannesten viljely elinkeinona, Marjo Marttinen, ProAgria Keski-Suomi Vihannesten tie pellolta pöytään, Annukka Toivanen, Farmery Oy Infoa voi seurata myös etäyhteyden kautta, saat linkin ilmoittautumisen jälkeen. […]
Lisämyyntiä verkostosta? Yritysryhmähankkeen suunnittelutyöpaja elintarvikealan yrittäjille Jyväskylässä.
JAMK, Rajakatu Rajakatu 35, Jyväskylä, SuomiLisämyyntiä verkostoista? Keskiviikkona 26.2. klo 12.30-16 järjestämme elintarvikealan yrittäjille yritysryhmän suunnittelutyöpajan Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa (Rajakatu 35). Tilaisuudessa käydään läpi yritysryhmien kehittämishakkeiden perusteet ja alustava suunnitelma hankkeen sisällöstä. Työapajassa yrittäjät pääsevät ilmaisemaan oman näkemyksen tarvittavista toimenpiteistä ja suunnittelemaan toteutusta. Työpajassa ei ole velvollisuutta sitoutua hankkeeseen osallistumiseen, paikalle saa tulla myös tutustumaan ja keskustelemaan aiheesta. Olemme […]
Matkailukalastus -yritysryhmähankkeen suunnittelutyöpaja
Varjolan tila Vilppulantie 51, KuusaTervetuloa keskustelemaan yritysryhmähankkeen aloittamisesta, matkailukalastuksen liiketoimintamahdollisuuksista ja matalankynnyksen kalastusmuodoista keskiviikkona 4.3.2020 klo 16-20 Varjolan tilalle! Pidämme yhteisen työpajan ja illan aikana tavoitteenamme on saada kasaan kymmenen yrityksen yhteinen yritysryhmähanke. Hankkeessa voisimme painottaa myynnin, markkinoinnin ja verkostoitumisen kehittämis-mahdollisuuksiin yhdessä ja yrityskohtaisesti. Työpajaa vetää Anu Raulo, JAMK. Tervetuloa lämpimästi mukaan! Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.
PÄMÄ-info: Maatila elintarvikkeiden jatkojalostajana
Kunnantalo, PihtipudasPaikka: Pihtiputaan kunnantalo, valtuustosali Keskustie 9, 44800 Pihtipudas Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta - Aitoa cheddaria Keski-Suomesta oman tilan aamulypsynmaidosta - Markku Liias, Jukolan Juusto - Mehiläistarhaus - muutakin kuin hunajaa - yrittäjät Tiina ja Jorma Sahinaho, Sahinahon hunaja - Pienimuotoinen myynti- ja jalostustoiminta ilman suurta byrokratiaa - Mirja Pummila, Keski-Suomen maa- […]