Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Lantapäivä Lapualla
LapuaLapualla järjestetään mielenkiintoinen Lantapäivä Lapualla 23.11.2016, jossa yhtenä teemana on miten lannasta tehdään kuiviketta. Katso ohjelma tästä. Päivän aikana: - Tietoa, miten biourea eli erilliskerätty virtsa toimii lannoitteena - Lietteen vetoletkulevityksen esittely - Hollannin ja Belgian lannankäsittelyratkaisujen esittely - Tutustuminen Rekitec Oyn toteuttamaan kuivikekompostori ratkaisuun Harri Sukuvaaran maatilalla, jolla tuotetaan kuiviketta ison lihanautatilan tarpeisiin Järjestämme MEKA-hankkeesta […]
Lähiruokamiitti – Myyjät ja ostajat kohtaavat Majakoskella
Juhlatalo Majakoski Kankaanpäänranta 5, Jyväskylä, SuomiAmmattikeittiöt ja Foodservice-tukut ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Tämän asian edistämiseksi Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke järjestää infotilaisuuksia Foodservice -ketjun toimijoille ja elintarvikeyrittäjille eri puolilla Suomea vuonna 2016. Keski-Suomessa myyjät ja ostajat kohtaavat Lähiruokamiitissä Majakoskella ke 23.11.2016. Lue lisää ja ilmoittaudu pe 18.11. mennessä!
Naudanlihantuottajien opintomatka Etelä-Savoon
Keskisuomalaisille naudanlihantuottajille tarkoitettu kaksipäiväinen opintomatka Savonmaalle. Matkalla tila- ja yritysvierailuja, ohjelma tarkentuu lähiaikoina. Matkan hinta tulee olemaan 80 €/hlö (sis. alv 0%) sisältäen kuljetuksen, majoituksen, tila- ja yritysvierailut sekä suojavarusteet tilavierailuilla. Matka järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen Naudanlihantuottajat ry:n kanssa. Katso tarkempi ohjelma tästä: naudanlihantuottajien_opintomatka_2016
Muotoilun aamukahvit Keuruulla
Keuruu, SuomiKeSmo-muotoilun tiedotus- ja aktivointihanke valottaa muotoilun tarjoamia yrityskasvun mahdollisuuksia. Asiantuntijat kertovat, mitä hyötyä muotoilusta on liiketoiminnalle ja minkälaista on asiakas- ja käyttäjälähtöinen tuotekehitys. Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton, ilmoittaudu 23.11. mennessä leila.piippa@keulink.fi
Pihatto-opintomatka Tampereelle
TampereLähde mukaan tutustumaan neljään erilaiseen pihattoon 1.-2.12.2016 Pirkanmaalle. Kohteina ovat: parsinavetasta robottipihatto 48 -paikkainen asemapihatto yhden robotin pihatto kahden robotin pihatto Matkan hinta on 80 €/hlö (sis. alv 0%) ja se sisältää kuljetuksen, tilavierailut, hotellimajoituksen ja suojavarusteet tilavierailuille. Ilmoittaudu mukaan 10.11. mennessä: Susanna Lahnamäki, p. 040 725 6603 pihattomatka_joulukuu_2016
Ternistä teuraaksi -pienryhmä Kinnulassa (Ryhmä täynnä)
Kinnulan seudun pienryhmä Ternistä teuraaksi starttaa tänä päivänä. RYHMÄ TÄYNNÄ. Lisää tietoja: Anne-Mari Malvisto, anne-mari.malvisto@jamk.fi, 040 6432946
Yhdessä kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille – DMC myyntityöpaja
Ruuhipirtti Ruuhipirtintie 44, RuuhimäkiTervetuloa kuulemaan Matka-Töysän suunnitelmista sekä yhteisistä myynti – ja markkinointitoimenpiteistä. Tilaisuudessa kartoitetaan yhteistyöstä kiinnostuneita yrityksiä sekä keskustellaan paketoinnista, tarpeista ja toiveista myyntiin tuleviin tuotteisiin liittyen.
Opintomatka Juvan Tryffelikeskukseen
Juvan Tryffelikeskus Huttulantie 1, Juva, SuomiTutustumme opintomatkalla Juvan Tryffelikeskukseen. Saamme tietoa keskuksen toiminnasta, tryffeleistä ja tryffelitarhauksesta. Vierailun yhteydessä meille esiintyvät Birgitta Partanen Ruralia-instituutista sekä Sieni-ihmiset ry:n varapuheenjohtaja Saimi Hoyer. Vierailemme myös kahdessa luonnontuotealalla toimivassa yrityksessä. Lue lisää ja tule mukaan!
Kalatalousseminaari Kannonkoskella
Wanhat Wehkeet Erämäentie 368, Karstula, SuomiSisä-Suomen kalatalousryhmä ja Leader VIISARI ry järjestävät kalatalouden tilaa ja kehittämistä käsittelevän Kalatalousseminaarin 13.12.2016 klo 9.30 alkaen Nuorisokeskus Piispalassa Kannonkoskella. Ilmoittautumiset 8.12. mennessä!
Joulukuussa järjestetään kalatalouden kehittämispäivä Piispalassa, Kannonkoskella. Lisätietoja päivästä julkaistaan syksyllä.
Lähiruokafoorumi ja Elintarvikealan vuosiseminaari, Helsinki
Säätytalo Snellmaninkatu 9-11, Helsinki, SuomiTämän vuoden Lähiruokafoorumissa ja Elintarvikealan vuosiseminaarissa ovat keskiössä yhteistyö, kansainvälistyminen ja uudet innovatiiviset toimintatavat. Lue lisää!