Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Järvikala markkinoille – sisävesikalastusta helpottavat työvälineet ja tavat -työpaja Jyväskylässä
JAMK, Rajakatu 35, tila C112 Rajakatu 35, Jyväskylä, SuomiJärvikala markkinoille - sisävesikalastusta helpottavat työvälineet ja tavat -työpaja järjestetään Jyväskylässä perjantaina 16.2.2018 klo 12.00–15.00. Ilmoittauduthan jo keskiviikkoon 14.2. mennessä!
Jämsä: Luomu/MoMa -infotilaisuus
Uusi-Yijälän tila & Ravintola Patapirtti Jyväskyläntie 848, Jämsä, SuomiAsiaa luomutuotannon, maatalousluonnon monimuotoisuuden ja maisemanhoidon sopimuksista ja korvauksista. Toivo-tiedonvälityshanke järjestää Keski-Suomen ELY-keskuksen sekä Kynä- ja LuomuKS-hankkeiden kanssa helmikuussa neljä näihin aiheisiin liittyvää info- ja keskustelutilaisuutta. Tarjolla on tietoiskuja, pienryhmiä sekä henkilökohtaista neuvontaa luomu-, maisema- ja monimuotoisuusklinikoilla.
ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja
JAMKin pääkampus (Kasvosali C119) Rajakatu 35, Jyväskylä, SuomiENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ - Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja järjestetään Jyväskylässä tiistaina 20.2.2018 klo 9.00 - 15.30, paikkana JAMKin pääkampus, Kasvosali C119.
Lihanautatilojen Apepäivä Kannonkoskella
Mietitkö seosrehuruokintaa eli aperuokintaa tilallesi? Onko sillä vaikutusta päiväkasvuihin erillisruokintaan verrattuna ja onko investoinnista hyötyä? Mitä aperuokinnassa tulee huomioida, jotta se olisi toimiva ruokintamenetelmä lihanautatilalla? Tervetuloa mukaan päivään missä käydään […]
Kannonkoski: Luomu/MoMa – infotilaisuus
Piispala Kurssitie 40, Kannonkoski, Keski-Suomi, SuomiAsiaa luomutuotannon, maatalousluonnon monimuotoisuuden ja maisemanhoidon sopimuksista ja korvauksista. Toivo-tiedonvälityshanke järjestää Keski-Suomen ELY-keskuksen sekä Kynä- ja LuomuKS-hankkeiden kanssa helmikuussa neljä näihin aiheisiin liittyvää info- ja keskustelutilaisuutta. Tarjolla on tietoiskuja, pienryhmiä […]
Pientyöpaja ammattikeittiöille ja tuottajille
Viitasaari, kaupungintalo Keskitie 10, Viitasaari, SuomiIlmoittautumista jatkettu 18.2. asti! Pohjoisen Keski-Suomen Lähiruokaterminaali-hanke kutsuu työpajaan ammattikeittiöiden edustajia ja tuottajia. Työpajan tarkoitus on tunnistaa ongelmat lähiruoan saamiseksi jatkuvaan käyttöön ja löytää ratkaisuja käytännön tasolla. Tuottajille on lisäksi […]
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä
JAMKLähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla. Koulutus […]
Kotieläin- ja kasvitilojen yhteistyöretki Keski-ja Etelä-Pohjanmaalle
Tervetuloa kehittämään yhteistyötä kasvitilojen ja kotieläintilojen kesken! Suuntaamme retken Keski- ja Etelä-Pohjanmaalle, jossa mm. vieraillaan 700 eläinpaikan lihanautatilalla. Katso tarkempi ohjelma tästä: Yhteistyöreissu 22.2.2018. Ilmoittautumiset 7.2.2018 mennessä Susanna Lahnamäki-Kivelä, susanna.lahnamaki-kivela(at)jamk.fi, 040 725 […]
Keuruu: Luomu/MoMa – infotilaisuus
Rantakartano Pöyhölä Pöyhöläntie 72, Keuruu, SuomiAsiaa luomutuotannon, maatalousluonnon monimuotoisuuden ja maisemanhoidon sopimuksista ja korvauksista. Toivo-tiedonvälityshanke järjestää Keski-Suomen ELY-keskuksen sekä Kynä- ja LuomuKS-hankkeiden kanssa helmikuussa neljä näihin aiheisiin liittyvää info- ja keskustelutilaisuutta. Tarjolla on tietoiskuja, pienryhmiä […]
Opintomatka luomunautatiloille
Matkalla näemme kaksi erilaista luomunautatilaa, mielenkiintoisen tilojen yhteistyökuvion ja miten oma tilamyymälä toimii lihan suoramyynnissä. *Klo 8.15 Lähtö Saarijärveltä (K‐Supermarket Mintun parkkipaikka) *Klo 8.45 ABC Hirvaskangas *Mintti ja Timo Lindsberg, […]