Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Opintomatka luomunautatiloille
Matkalla näemme kaksi erilaista luomunautatilaa, mielenkiintoisen tilojen yhteistyökuvion ja miten oma tilamyymälä toimii lihan suoramyynnissä. *Klo 8.15 Lähtö Saarijärveltä (K‐Supermarket Mintun parkkipaikka) *Klo 8.45 ABC Hirvaskangas *Mintti ja Timo Lindsberg, […]
Maan rakenne ja kasvukunto, Keuruu
Keuruu Kamana Kangasmannilantie 4, KeuruuTalvella 2017 aloitettiin maan rakenteen ja kasvukunnon käsittely Jämsässä. Ja nyt jatketaan aiheen parissa Keuruulla. Asiantuntijana päivässä on Kilpiän tilan isäntä Tuomas Mattila. Päivän ohjelma: 09:30 Kahvit ja aloitustehtävä: mitä […]
Maan rakenne ja kasvukunto, Äänekoski, Kapeenkoski
Kapeenkoski Kapeenkoskentie 105, Äänekoivistoalvella 2017 aloitettiin maan rakenteen ja kasvukunnon käsittely Jämsässä. Ja nyt jatketaan aiheen parissa Äänekoskella Kapeenkoskella. Asiantuntijana päivässä on Kilpiän tilan isäntä Tuomas Mattila. Päivän ohjelma: 09:30 Kahvit ja aloitustehtävä: mitä haluaisit […]
PERUTTU! Luomuviljan tie markkinoille -pienryhmä
Ryhmän aiheita ovat esimerkiksi kysynnän trendit, sopivat markkinointiratkaisut, jatkojalostus, pakkaaminen, logistiikka ja kannattavuus. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus Jyväskylässä (paikka tarkentuu myöhemmin) 5.3.2018 klo 13‐16. Koulutus on 15 x […]
Keski-SuomiON GO – Jotta voisimme hyvin -seminaari Jyväskylässä
Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä, SuomiKeski-SuomiON GO - Jotta voisimme hyvin -tilaisuus järjestetään Jyväskylässä tiistaina 6.3.2018 klo 09.00 - 16.30. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 2.3. mennessä!
Ennakkokutsu: Kiertotalous ruokajärjestelmässä – circular economy in the food system -työpaja ja opintomatka Jyväskylässä
Kokousravintola Harmooni Väinönkatu 1, Jyväskylä, SuomiEnnakkokutsu: Kiertotalous ruokajärjestelmässä - circular economy in the food system -työpaja ja opintomatka järjestetään Jyväskylässä to 8.3.2018. Tarkempi ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan tammikuun lopussa. Merkitse päivä kuitenkin jo kalenteriisi.
Luomuperuskurssi
Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, luonnonvara- ja ympäristöala Uuraistentie 240, SaarijärviLuonnonmukaisen tuotannon peruskurssi 8.-9.3., 22.-23.3. ja 6.4. antaa monipuolisen läpileikkauksen luomuviljelystä ja sen mahdollisuuksista. Yrittäjän ensimmäisen luomusitoumuksen hyväksymisen ehtona on suoritettu Luomuperuskurssi (5 pv). Useat tavanomaisesti viljelevät viljelijät ovat hakeneet […]
Tehokas reittien ja työn suunnittelu
Digitaaliset välineet ja palvelut helpottavat yritysten reittien ja työn suunnittelua. Liikkuvassa työssä optimaalisen reitin ja työtehtävien suunnittelu säästää kustannuksia ja aikaa. Kohtuulliset hinnat mahdollistavat digitaalisten välineiden ja palveluiden käytön pienille […]
Lähiruokaterminaalin pientyöpaja III: terminaalin mahdollisuudet yrittäjyyden näkökulmasta
Päivän aikana esitellään hankkeen aikana muodostetut mallit lähiruokaterminaalin toiminnasta. Lisäksi tarkastellaan, miten esiselvityshankkeen aikana koottu tieto ei valu hukkaan, vaan toiminta tulisi näkyäksi. Ohesta löydät kutsun tilaisuuteen. Lisätietoja eija.partanen@witas.fi 044 […]
Gastro Helsinki 2018
Messukeskus, Helsinki Messuaukio 1, PL 21, Helsinki, SuomiGastro Helsinki on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja suurkeittiöalan ammattitapahtuma. Vuoden 2018 Gastro Helsinki järjestetään 14.-16.3.