Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
English for farmers -pienryhmä
JAMK Biotalousinstituutti Tuumalantie 17, TarvaalaMaatalouden käytännönläheisen englannin pienryhmäkoulutus alkaa 13.10.2016. Tässä ryhmässä pääset vahvistamaan omaa kielitaitoasi ja ammattisanastoasi maatalouden osalta. Pienryhmä kokoontuu ensimmäisellä kerralla Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutissa Saarijärven Tarvaalassa 13.10. klo 10-12. Opettajana toimii JAMKin kielten lehtori Pirjo Lehtonen. Ryhmä kustantaa 120 €/tila (sis. alv 0%). Ilmoittautumiset ja lisätiedot Hanna Kaihlajärvi, 040 563 5431
Maidontuottajien työhyvinvointiryhmä alkaa Petäjävedellä
Lähde mukaan työhyvinvointia ylläpitävään pienryhmään! Erityisesti maidontuottajille tarkoitettu, mutta myös muille maatalousyrittäjille avoin työhyvinvointiryhmä alkaa 13.10. Ryhmän ensimmäisellä tapaamisella päätetään yhdessä mihin aiheisin tapaamisissa kiinnitetään huomioita ja mitkä ovat seuraavat tapaamiskerrat. Ensimmäisellä kerralla kokoonnutaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa Rajakatu 35:ssä Jyväskylässä. Seuraavat tapaamiset pidetään Petäjävedellä. Ryhmänvetäjänä ja kouluttajana toimii TtM Minna Haapakoski. Osallistuminen kustantaa 120 €/tila […]
Maatilojen sukupolvenvaihdos- ja investointitukipäivä 13.10 Jyväskylä, klo 9.30 Keski-Suomen OP
Ilmoittautuminen tilaisuuteen tämän linkin kautta https://www.lyyti.in/Maatilojen_sukupolvenvaihdos_ja_investointitukipaiva_7798
Sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa -työpaja Laukaassa
Laukaa Hotelli Vuolake, Suolahdentie 84, Laukaa, LaukaaSosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa -työpaja Laukaassa Osaatko käyttää somea tehokkaasti markkinoinnissa? Saatko asiakkaasi sitoutumaan somen avulla? Joko olet hyödyntänyt somea tuotekehityksessä? Tule kuulemaan lisää sosiaalisen median mahdollisuuksista! Aika: 13.10.2016 klo 13–17.30 Paikka: Hotelli Vuolake, Suolahdentie 84, Laukaa Sosiaalista mediaa voidaan hyödyntää eri tavoitteisiin pääsemiseksi. Sen avulla voidaan esimerkiksi: - kehittää uusia tuotteita tai palveluja […]
Keski-Suomen keittiömestareiden maakunnallinen herkkupöytä
Vesilinna Restaurant Ihantolantie 5, Jyväskylä, SuomiKeski-Suomen keittiömestareiden maakunnallinen herkkupöytä nautitaan to 13.10.2016 klo 17-21.
Maatalouden tietojärjestelmien ajankohtaispäivä, Jämsä
JämsäTervetuloa päivittämään maatilan tietojärjestelmien osaamistasi ja kuulemaan ohjelmistojen tehokkaasta käytöstä. Päivän aikana kuullaan maataloudessa käytettävien tietojärjestelmien uudistuksista. Aiheet ja kouluttajat: Valma - Sirpa Helin, Osk. Maitosuomi Minun Maatilani - Sinikka Tommila, MLOY Naseva - Paula Halkosaari OP - Keski-Suomen Osuuspankki, verkkopalvelut Ilmoittaudu mukaan 7.10. mennessä Tanja-Reetta Kinnuselle ja kerro osallistutko koko päivään vai tiettyihin […]
Sienikoulutus, LUOLA-hanke
Crenoco Metsäkalliontie 347, Tarvaala, SaarijärviLuonnosta lautaselle LUOLA -koulutushanke järjestää kauppasienipoimijoille suunnatun koulutuksen Saarijärvellä. Koulutuksen aiheena on sienten laatuluokituskriteerit, hygienian vaatimukset sekä sienten ostajien ja keräilypisteen perustamiseen liittyvät vaatimukset. Ohjelma: 9.00-12.00 Koulutusosio: Sienten laatuluokitus, säilytys ja hygienia. Sienten ostajien ja keräilypisteen perustamiseen liittyvät vaatimukset. 12.00-12.30 Lounas 12.30-15.30 Tutustuminen sieniä ostavaan yritykseen, Crenoco Osallistumismaksu on 30 euroa/hlö. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Katariina […]
Kansainvälistymisvalmennus 1. päivä
JAMK, Rajakatu Rajakatu 35, Jyväskylä, SuomiKansainvälisen markkinoinnin perusteet
1. päivä: Tuote ja hinnoittelu
Tarkoituksena on tarjota käytännönläheinen tietopaketti matkailuyrityksen kansainvälistymiseen liittyviin kulmakiviin ja haasteisiin niille pk-yrityksille, jotka ovat jo aloittaneet tuotteidensa myynnin ulkomaalaisille asiakkaille tai jotka harkitsevat sitä.
Työpaja tarjoaa matkailuyrittäjälle konkreettisia vinkkejä ja tuoreita eväitä tuotetta, hinnoittelua ja jakeluteitä koskevissa valinnoissa ja avaa sähköisten markkinointikeinojen viidakkoa.
Nurmipienryhmä alkaa, Viitasaari
Keskitie 10, ViitasaariMEKA -hankkeen ja ProAgria Keski-Suomen nurmipienryhmä kokoontuu 10-15 kertaa vuosien 2016-2018 aikana. Pienryhmäläiset määrittävät yhdessä ryhmänvetäjän kanssa tavoitteet, joihin ryhmässä keskitytään. Pienryhmän tavoitteena on tehostaa tilan nurmitaloutta mm. pellonpiennartilaisuuksissa vaihdetuilla kokemuksilla. Lue lisää esitteestä ja lähde mukaan perehtymään nurmituotantoon! nurmipienryhma-171016
Chef Day -päivä
Suomen Keittiömestarit ry viettää kansainvälistä Chef Day -päivää 20.10.2016. Päivän teemana on muistaa vanhuksiamme, heitä, jotka ovat antaneet meille joka suhteessa hyvät eväät elää tässä maailmassa.