Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka nro 3 Ohjelma: Yrttiukko Pekka Rajaniemi Viitasaarelta Hortafarmari Jouko Kivimetsä esittelee Rääkkylässä toimivaa hortamaatilaa Ärmätti, nokkosenviljelyn pioneeri ja Suomen suurin nokkosenviljelijä, Tuomo Seppänen Tilaisuus järjestetään Teams:n kautta. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet. Osallistumismaksu 35 euroa.

35euroa
Recurring

LaTu-hankkeen talouspienryhmä Keski-Suomessa

Zoom-etäyhteys

Talouden pienryhmäkoulutusta lampureille. Pienryhmä sisältää neljä tapaamista, joiden aiheet ovat: 21.1.2021 klo 10-13.30: Johtamisella tehokkuutta ja tulosta Talouden vuosikello Tilan johtaminen Yrittäjän itsensä johtaminen Lean 28.1.2021 klo 10-13.30: Kassavarat riittäviksi Budjetointi Kassavirran hallinta Hankinnat 11.2.2021 klo 10-13.30: Laskelmilla kustannustehokkuutta Tuotantokustannuslaskentaa Katelaskelmia Säilörehun yksikkökustannus 11.3.2021 klo 10-13.30: Lisää myyntiä, parempaa tulosta Markkinointi ja some Myynti ja […]

100€
Recurring

LaTu-hankkeen talouspienryhmä Etelä-Pohjanmaalla

Zoom-etäyhteys

Suunnittelulla parempiin tuloksiin lammastaloudessa.  Talouden pienryhmäkoulutusta lampureille verkossa. Pienryhmä sisältää neljä tapaamista, joiden aiheet ovat: 21.1. klo 10-14 Tilan nykytilanteen katsaus Tilan toiminnot Toimintaympäristö ja markkinatilanne Ostot ja myynnit ja muu toiminta Toiminnan ja talouden suunnittelu ja seuranta  10.2. klo 12-15.30 Tilan strategia ja visio Tavoitteet ja kehittämiskohteet Talouteen vaikuttavat toimenpiteet Verkostojen hyödyntäminen  24.2. klo 12-15.30 Talouden vuosikello […]

100€

Farm Business Management -webinaari 27.1.2021

Farm Business Management -webinaarin toinen osa keskiviikkona 27.1.2021 klo 8.30 - 10.30.
Aiheina maatilayrittäjien menestymisvalmiuksien kehittäminen muuttuvassa ympäristössä neuvonnan ja yritysten avulla.

Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä -webinaari

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. Kiinnostuksen kohteena olivat erityisesti pienten ja keskisuurten toimijoiden kokemukset. Saaduista tuloksista kerrotaan 3.2.2021 klo 9.00 – 10.15 järjestettävässä webinaarissa. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki alkuvuonna 2021 aitojamakuja.fi -sivuston kautta!

Kivennäiset lampaan ruokinnassa-webinaari

Zoom-etäyhteys

Webinaarissa käydään perusteet kivennäisistä, vitamiineista ja hivenaineista lampaan ruokinnassa. Asiantuntijana Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Webinaarin hinta on 20 €. Ilmoittautumiset 1.2.2021 mennessä Webropol -linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/06B3B600BF4C8116 Etäyhteyslinkki toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä. Lisätietoja: sini.sillanpaa@proagria.fi tai 043 825 0526   Tapahtumia järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja ProAgria Etelä-Pohjanmaan yhteinen Lammastaloudentuotannontekijät ‐hanke (LaTu). Hanketta rahoittavat Euroopan […]

20€

Suomi-brändillä maailmalle -webinaari

9.2.2021 järjestettävässä Suomi-brändillä maailmalle -webinaarissa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Luvassa mielenkiintoisia puheenvuorojan niin viennin asiantuntijoilta kuin yrittäjiltä. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös