Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Onnistunutta yritystoimintaa korona-aikana?
netissä , SuomiKorona toi mukanaan monenlaisia haasteita maaseudun yrittäjille. Miten pienyritykset ovat kääntäneet haasteen voitokseen? Vierailevina puhujina maaseutuyrittäjiä ja yritysasiantuntijoita: Jukkola Foods Marjatta Räsänen, Yritysasiantuntija, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Itä-Suomi Niemelän Lammastila Ilmoittautumiset 1.11. mennessä: Mirja Pummila mirja.pummila@maajakotitalousnaiset.fi 0400 932 054 Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams linkki, jolla tapahtumaan pääsee osallistumaan sekä liittymisohjeet. Tapahtuman järjestää KOTO-hanke […]
Ammattikeittiöt: onnistumisia ja haasteita – tahto ja asenne kuntoon (Luomupäivät)
Osana Luomupäiviä järjestettävässä tilaisuudessa perehdytään luomuelintarvikkeiden hankintaan ammattikeittiöissä niin luomuyrittäjän kuin ostajan näkökulmasta. Tilaisuus toteutetaan verkossa keskiviikkona 4.11. klo 9 - 12.30.
Onlineyritystreffit by Digi & Game Center
Tervetuloa Digi & Game Centerin onlineyritystreffeille ke 4.11. klo 13-17 - täysin etänä! Tapahtuma on suunnattu kaikille yrityksille toimialasta tai koosta riippumatta.
Viestintäkoulutuksia marraskuussa: videoiden teko, Google-työkalut ja infograafien teko
Marraskuun tiistai-iltoina järjestetään hyödyllisiä koulutuksia avuksi vaikkapa viestintätyöhön. Videoiden suunnittelu ja teko älykännyköillä otetaan haltuun tiistaina 10.11. Tiistaina 17.11. opitaan puolestaan miten hyödynnetään Googlen erilaisia ilmaisia työkaluja viestintätyössä. Viimeisenä tiistaina 24.11. aiheena on infograafien tekeminen. Kaikki koulutukset järjestetään verkossa ja ne alkavat kello16. Maksuttomat webinaarit järjestävät Digisti kylässä ja Sykettä2 -hankkeet. Tervetuloa mukaan! Koulutukset on […]
Ruokintakoulutus
Elinkeinotalo Huhtalantie 2, Seinäjoki, SuomiKoulutuksen ohjelma: 10.00-10.45 Säilörehu ja pötsintoiminta-märehtijän pötsi muuttaa nurmen lihaksi - Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa 10.45-11.30 Onnistu appeella- vinkit aperuokintaan, hyödyt ja haitat - Sanni Nikkola, maitotila-asiantuntija APE expertti, ProAgria Etelä-Pohjanmaa 11.30-12.00 Tuotosvaiheen mukainen ruokinta- kuntoluokan vaikutus talouteen - Milla Alanco-Ollqvist ProAgria Etelä-Pohjanmaa 12.00-12.45 Lounastauko (omakustanne) 12.45- 14.15 Lampaiden ruokintaan sopivat rehut - Feedex, Hankkija, Kinnusen Mylly 14.15- 14.30 Kahvitauko […]
Maaseutuyrittäjän varautuminen poikkeusaikana – onko lakiasiasi kunnossa?
netissä , SuomiMiten varautua maaseutuyrityksessä yllättäviin tilanteisiin (esim. sairaus, kuolema, avioero). Luennoitsijana asianajaja Elina Saari, Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy. Elina on erikoistunut mm. perhe- ja perintöoikeuteen, edunvalvontavaltuutuksiin ja testamentteihin sekä perintöveroasioihin. Ilmoittautumiset 9.11. mennessä: Mirja Pummila mirja.pummila@maajakotitalousnaiset.fi 0400 932 054 Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams linkki, jolla tapahtumaan pääsee osallistumaan sekä liittymisohjeet. Tapahtuman järjestää KOTO-hanke (Keski-Suomen Maaseudun […]
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalisella opintomatkalla pääsemme tutustumaan kolmen luonnontuotteita hyödyntävän yrityksen toimintaan. Vierailukohteemme ovat: Käsintehtyjä saippuoita valmistava Artanttila Laukaasta, Pekka Anttila. Suklaakonvehteja tekevä Oma Makia Torniosta, Kristiina Pääkkö. Erilaisista luonnonraaka-aineista tuotteita valmistava ja Artesaaniruoka SM -kilpailuissa palkintoja saanut saarijärveläinen Crenoco Green, Visa Törmälä. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuus järjestetään Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. […]
Maatalousyrittäjien hyvinvointipäivän JATKOT SINKUILLE Peurungassa
Kylpylähotelli Peurunka Peurungantie 85, Laukaa, SuomiMaatalousyrittäjien hyvinvointipäivän JATKOT SINKUILLE järjestetään torstaina 12.11.2020 klo 17 alkaen Peurungassa.
Maaseudun mahdollisuudet -virtuaalipolku
Piispala Kurssitie 40, Kannonkoski, Keski-Suomi, SuomiTervetuloa turvallisesti verkon kautta Piispalaan PÄMÄ-hankkeen loppuseminaariin. Virtuaalisella luontopolulla pääset kuulemaan ja inspiroitumaan monenlaisista maaseudun liiketoimintamahdollisuuksista sekä paistamaan nuotion äärellä makkaraa huikeiden maaseutuyrittäjien kanssa! Virtuaalipolulla mukana Monipuolinen Piispala - Piispala 4H-yrittäjyys - Tarja Alainen, Suomenselän 4H-yhdistys ry Kokemuksia eläinpihasta - Pauliina Karjalahti, Kukkulan Kotieläinpiha Eräopaspalvelut - Jari Kovanen, eräopas Matkailukalastuksen mahdollisuudet - Marko Pollari, kalastusopas […]
Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen
Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen webinaarin aiheena on Visioita vesiviisauteen. Tilaisuus järjestetään 16.11.2020 klo 13-14.40. Tilaisuudessa käsitellään veden merkitystä, saatavuutta, riskejä ja mahdollisuuksia sekä sitä, mistä vesivastuullisuudessa on kyse. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu viimeistään 15.11.2020!