Ruokaseminaari ja proteiinityöpaja 16.11.!

Helsingin Yliopiston kielikeskus, juhlasali Fabianinkatu 26, Helsinki, Suomi

Tervetuloa ruokaseminaariin ja proteiinityöpajaan 16.11.!

Ilmaston muuttuessa korostuu ruokajärjestelmän kyky tuottaa kestävästi riittävästi terveellistä ravintoa erilaisille kuluttajille. Ratkaisuja käsitellään perjantaina 16.11.2018 strategisen tutkimuksen ruokaseminaarissa sekä sen jälkeen ScenoProt-hankkeen proteiinityöpajassa.

Muonaa maalta, ripeyttä ravinnosta

Petäjäveden Miilu Miilutie 4, Petäjävesi, Suomi

Tarjolla lähiruokaa ja monipuolista näkökulmaa ruoka- ja ravitsemusaiheisiin. Tervetuloa!

Yrttiviljelyn perusteita avomaan luomuyrttiviljelyssä osa 3

Jyväskylän kristillinen opisto Sulkulantie 28, Jyväskylä, Suomi

Ravinteet ja niiden merkitys Mistä ravinteita yrteille? Väinönputki, liperi, keltakatkero, ruusujuuri, amerikanginsengjuuri, kamomilla, kehäkukka, etelänarnikki, päivänhatut Yritysesittely, Hoikan Herkku Kurssipaikkana Kristillinen opisto, päärakennus kabinetti, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä. Mahdollista osallistua myös […]

20€

Teemapäivä: Vasikka – tarttuvien tautien ennaltaehkäisy ja suvuja lääkitys

Tervetuloa Vasikka - tarttuvien tautien ennaltaehkäisy ja sujuva lääkitys -teemapäivään Viitasaarelle Niinilahteen! Päivässä mukana Aino Wainio Emovet Oy:stä! Tarkempi ohjelma ja aikataulu täältä!   Ilmoittautuminen 18.11. mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Amanda Vesiaho, 040 […]

Verkkokauppa-työpaja

Kunnantalo, Pihtipudas

Menestyvän verkkokaupan perustaminen vaatii muutakin kuin teknistä osaamista! Tule kuulemaan lisää aiheesta maksuttomaan työpajaan. Tervetuloa mukaan verkkokauppa-työpajaan! Työpaja järjestetään Pihtiputaalla keskiviikkona 21.11. Työpaja sisältää noin 2 h asiantuntijaluentoa, noin 2 […]

Vapaa pääsy

Valtakunnalliset luonnontuotepäivät Turussa

Virastotalon auditorio, Turku Itsenäisyydenaukio 2, Turku, Suomi

Valtakunnalliset luonnontuotepäivät pidetään Turussa 22.-23.11.2018. Luonnontuotealan perinteisessä tapahtumassa tarkastellaan tällä kertaa erityisesti luonnontuotealaa osana ruokasektoria. Ilmoittautumiset 15.11. mennessä.

Sienijuurien merkitys viljelyssä – Vipua viljelyyn -webinaari osa 6

JAMK

Kalle Hoppula (Luke) kertoo sienijuurien merkityksestä viljelyssä.   Luento järjestetään Saarijärvellä Biotalousinstituutissa (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala), luokassa 118.   Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat […]

Vapaa pääsy

Kalmarin keskusteluillat 2018 osa 5: Maaseutu mankelissa, murroksista mahdollisuuksiin

Kalmarin Nahjuksen kylätalo Nahjuksenraitti 12, Saarijärvi, Keski-Suomi, Suomi

Kalmarin Nahjuksen talolla maaseututeemaisten keskusteluiltojen sarja päätetään tämän vuoden osalta aiheeseen Maaseutu Mankelissa, murroksista mahdollisuuksiin. Keskustelua alustaa kirjailija-psykologi Tapani Heinonen. Ei sisäänpääsymaksua. Kaikki asiasta kiinnostuneet tervetuloa avartamaan ajattelua! Runsaan osallistujajoukon […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös