Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Retkiluistelupäivä Jyväsjärvellä
Retkiluistelupäivä Jyväsjärvellä 7.3.2019 klo 12-14.30 Tule tutustumaan retkiluistelun maailmaan Jyväsjärvelle! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta retkiluistelusta! Paikan päältä saa lainaan tarvittavat varusteet (kengät, terät, sauvat ja kypärän). Huom! Päivä toteutetaan säävarauksella! […]
Yrttiviljelyn perusteet jatko-osa 2
Jyväskylän kristillinen opisto Sulkulantie 28, Jyväskylä, SuomiValokuvia maailmalta Ohjelma: 12.00 Kuvia yrttiopintomatkoilta, mm. yrttiviljelyn koneellistamisesta, Marjo Marttinen Proagria Keski-Suomi 13.30 Kahvitauko 13.45 Kuvakatselmus jatkuu 15.30 Päivä päättyy Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria […]
Kasvinviljelyn riskien hallinta -webinaarisarja: Markkinariskit, logistiset ongelmat ja karkaavat kustannukset kasvinviljelyn haasteina
Kasvinviljelyn riskien hallinta -webinaarisarjan viimeisellä kerralla aiheena Markkinariskit, logistiset ongelmat ja karkaavat kustannukset kasvinviljelyn haasteina. Voit osallistua joko paikan päällä tai etänä verkossa. Koulutus pidetään Jyväskylässä, tarkempi paikka selviää myöhemmin. Katso […]
Vaikuttavuus- ja viestintäpaja 11.3. Jyväskylässä
Vaikuttavuus- ja viestintäpajat Jyväskylässä, Viitasaarella, Hankasalmella ja Jämsässä Miten hankehommat rullaa? Millaisia asioita on lähtenyt liikkeelle? Millainen vaikutus tehdyllä työllä on ollut? Millaisia sysäyksiä hanke on aiheuttanut? Työpajoissa innostetaan hanketoimijoita […]
PERUTTU! Sonnit ja hiehot – vasikasta teuraaksi kannattavasti -opintomatka (2 pv)
Huom! Reissu on peruttu! Nautojen teuraskasvattajien opintomatka Pohjois-Pohjanmaalle on 12.-13.3.2019. Tervetuloa mukaan! Katso tilakohteet ja aikataulu tästä. Matkan hinta on 80 €/hlö (sis. alv 0%). Hinta sisältää matkaohjelman, majoituksen, tilavierailut, suojavarusteet ja […]
Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä
Jyväskylä, hotelli Verso Kauppakatu 35, Jyväskylä, SuomiRuokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä
Tilaisuus on suunnattu Keski-Suomen elintarviketuottajille ja matkailualan toimijoille, jotka jo nyt käyttävät tai haluavat lisätä paikallisia raaka-aineita osana palvelujaan. Jatkamme Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamis-työpajassa (13.2.) nousseiden aihioiden työstämistä ja ideoimme uusia.
Tavoitteena on työstää jo olemassa olevista tai uusista tuotteista konkreettisia ruokamatkailutuotteita. Samalla sovitaan, miten tuotteistamista olisi hyvä jatkaa.
Vaikuttavuus- ja viestintäpaja 12.3. Viitasaarella
Vaikuttavuus- ja viestintäpajat Jyväskylässä, Viitasaarella, Hankasalmella ja Jämsässä Miten hankehommat rullaa? Millaisia asioita on lähtenyt liikkeelle? Millainen vaikutus tehdyllä työllä on ollut? Millaisia sysäyksiä hanke on aiheuttanut? Työpajoissa innostetaan hanketoimijoita […]
Minustako luomusiementuottaja – luomusiementuotannon aloittaminen PERUTTU
Suovanlahti Viitasaari Vesannontie 2140, ViitasaariTervetuloa luomusiementuotantokoulutukseen. Ohjelma: Siemenviljelyn suunnittelu Luomuviljelytekniikka Hukkakauran torjunta Siementuotannon ehdot Koulutuksen sisällöstä vastaavat Eeva-Liisa Neuvonen ja Marjo Marttinen, ProAgria Keski-Suomi. Koulutuspäivän hinta 20 €. Ilmoittautumiset Proagria Keski-Suomi/Tapahtumat tai Eeva-Liisa Neuvonen, eeva-liisa.neuvonen@proagria.fi, […]
Vaikuttavuus- ja viestintäpaja 13.3. Hankasalmella
Vaikuttavuus- ja viestintäpajat Jyväskylässä, Viitasaarella, Hankasalmella ja Jämsässä Miten hankehommat rullaa? Millaisia asioita on lähtenyt liikkeelle? Millainen vaikutus tehdyllä työllä on ollut? Millaisia sysäyksiä hanke on aiheuttanut? Työpajoissa innostetaan hanketoimijoita […]
Virtaa omaan akkuun ja jaettavaksi muille -työnohjaus Karstulassa
Wanhat Wehkeet Erämäentie 368, Karstula, SuomiKevään 2019 aikana toteutetaan yhteensä 6 työnohjauksellista tapaamiskertaa ammattilaisille, jotka työskentelevät tilallisten ja maalla asuvien kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta!